Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

Glupost vlada svijetom ( Amerikanci i Biblija )

Znate ono kako se u američkim filmovima svjedoci na suđenju zaklinju na Bibliju? Kakva je to glupost? Kao oni vjeruju u Boga i boje ga se! Oni su pravi kršćani! Mislim stvarno!? Isus Krist nije ni znao da Amerika postoji a kamo li da je bio u njoj! Da je kojim slučajem i zalutao u Ameriku ne bi ga razapeli Židovi - polomio bi ga Chuck Norris! Ubio bi Boga u njemu!
U čemu je fora da se itko zaklinje na običnu knjigu? Zar netko zaista misli kako će se ubojica koji je masakrirao čitavu obitelj uplašiti jedne obične knjige? Ok, oni kažu knjigu je napisao sam Bog! Stvarno?! Mislim da Bog ima pametnijih stvari od pisanja knjiga! Uostalom Bog bi imao lijepši rukopis! No bez obzira na sve to Ameri se zaklinju da će govoriti istinu, i ništa drugo nego istinu tako im Bog pomogao! A zašto im Bog treba pomagati ako će govoriti istinu?! Sama ta rečenica je totalno glupa! Već na početku govore da će lagati! I Ameri se time ponose - kao oni su face! A onda im na suđenje dođe čovjek koji je ateist - ne vjeruje u Boga! I što sad? Ne znaju što da rade! Nemoguće da postoji netko tko ne vjeruje u Boga! Taj mora da je lud! Pa ga proglase ludim i strpaju u ludnicu! Mislim stvarno! Zar oni zaista vjeruju u to da će ljude biti strah jedne obične knjige?
Da sam ja na njihovom mjestu ( čitaj: Da sam ja Amerikanac ), ja bih postavio elekjtričnu stolicu i spojo je na detektor laži! Svaki put kad bi svjedok lagao spržila bi ga struja! Pa ti onda laži! Al' na moju žalost ja ne živim u Americi!
Ponekad mislim da su Amerikanci naslijedili tu urođenu glupost od Engleza!
Cijeli svijet zna za francuski, švicarski pa i Paški sir, i cijeli svijet ih jede ili ih je jeo! No Englezi imaju sireve koji nisu za jelo ( osim ako ste kanibal ). To su sir Elton John, sir David Becham, i njima slični sirevi! Za one neupućene koji bi mogli pomisliti da se radi o sirevima koji nose imena slavnih - NE! te poznate ličnosti su zapravo sirevi! zato držite se podalje od Engleske jer ako im se pretjerano svidite pretvorit će vas u sira!
A opet kažu da je to narod koji je izmislio nogomet i da bi im zbog toga trebali biti zahvalni! Ma jebi to! Ja sam im zahvalan što nisu izmislili disanje - jer tko zna gdje bi nam bila usta......

Post je objavljen 04.08.2010. u 08:50 sati.