Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/taskforce2010

Marketing

Subota, 31.07.2010

Tradicionalno na Task Force-u vikendom idemo obići Jadransko more. Danas smo mogli kasnije ustati (a ne kao svaki dan u pola 7). Uspjeli smo 'napuniti' baterije od prethodne noći i odličnog partija. Kiša u Dugoj Resi nije najavljivala sunčano vrijeme u Selcu (našoj ovogodišnjoj destinaciji), ali mi smo hrabro krenuli. Na naše iznenađenje tamo nas je dočekalo lijepo vrijeme, ali izuzetno hladno more, no najhrabrijima to nije predstavljalo problem.
Osoljeni i iskupani u 6 sati smo krenuli u Rijeku. Ona je naš domaćin već treću godinu zaredom i nikada nije razočarala. Ove godine naše mjesto, u toj zvjezdanoj noći, bilo je na rivi. Uz ukusno piće i 'more' tema prekratili smo sate. Neki od nas su uspjeli obići i brod Ninu (sada Ninu 2) i uživati u melodijama stranih izvođača. No, već u 1 h krećemo našem domu.
Duga Resa nas nestrpljivo čeka, a mi stižemo oko pola 4 sa poluotvorenim očima. Neki od nas nastavljaju subotnji provod, a neki sebično zauzimaju krevet i 'padaju u komu'. Idući tjedan idemo posjetiti Novi Vinodolski i karneval u Senju, bez brige i o tome ćete ponešto saznati.

Piše: Oriana Španović


Post je objavljen 03.08.2010. u 18:27 sati.