Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/looda-curka

Marketing

Imaš jedan pokušaj da pogodiš tko se vratio...??...SEVERINA? WTF?

Eto, kao što i naslov otprilike kaže, vratila sam se.

Jao, prošlo je puno vremena...Eh, da, sad kad bi ja bila jedna od onih matematičara fino bih pogledala kad sam napisala zadnji status, izračunala dane do sad i bok, Pera. Al nisam belj Evo, zaokružimo na 6 mjeseci, može? Ok, sad bih ja trebala napisat kako sam se promijenila u tih 6 mjeseci, kako sam zrelija ili nešto..Istina na riječ, ostala sam isto ono balavo derište koje ste poznavali i ne namjeravam se tako brzo promijenit. Oh, da. I mislim da mi se smisao za humor malo prorijedio. Shvatila sam par stvari. Recimo, nema smisla zbijati šale na Tomov račun jer u jednom periodu života shvatiš da nema smisla zbijati šale ako je on u stanju to napraviti ili to već napravio. [Mora da sam ukleta, frendica i ja smo nešto spominjale viagru i zajebavale se, a za par dana... Tri točkice. :rolleyes] Što bi još bilo...E, da. Sad sam se sjetila. Položila sam klavir. S dvojkom, al jebiga, položila sam, a ti reci šta hoćeš. blabla Zatim...Sad teško brijem na Kandžiju, ne pitaj zašt. Predobar mi je lik, na kraju vam ostavljam Jelenu. cerek Forsiram ove smajliće jer me dugo nije bilo i nedostajala su mi ta glupa stvorenja. Da vam samo kažem, nabavila sam si Šantel pramenove i baš su...plavi. Et. Plavi. Ok, a sad da ja proberem ovih zaokruženih 6 mjeseci i prokomentiram ono najbitnije, na kraju krajeva, zato ovo i služi!

Missed You! Pictures, Images and Photos

Ok, prvo ono najbitnije. Blog će malo promijeniti izgled s vremenom. Zašto? Paaa...zato što više nisam ufurana u Avril. Ne zato što sam "odrasla" nego zato što mi se ne sviđa novi album. Country/Pop? Ne bi, fala. Sad se pretjerano furam na Paramore.

Image and video hosting by TinyPic
Oke, ko što se vidi, slika je stara, mislim. Hayley je još mlada, nije se ni počela šminkat. xD


[Ovo je nekad iz 2008. kolko sam skonto..XD E, da. U zadnje vrijeme pišem u muškom ili trećem licu. A ponekad i jedno i drugo zajedno. Pa kad sam mačo muškarac. dead]

Ok, a sad dalje. Čak sam i ja mujo skonto da je Billonja probušio nos. I mislim si...Opet se bušiš? Tsjooooj....namcor [Hahaha, opet ja s ovim smajlovima.] Meni taj njegov pirs dobro zgleda. Ne tužim se, mislim. Puno zvjezda, pogotovo rockera ga ima. Je da izgleda ko bik, al et...Mora i on nekad promašit. Da, i Hayley ima taj pirs. Haha, sad ću vam pokazat, sam da maznem neku sliku s Billom i pirsom...Bing boing bing bing boing bing bing boing. [Sid...xD]

Image and video hosting by TinyPic
[Tak to otprilike izgleda. Oh, mutni su. eek]

Onda...Viagra, Tom. E, ne želim se zamarat uopće. Dakle, taj dečko....stvarno... Ma... Nemam riječi! Čitam na jednom blogu kako je zbog tog "eventa", kak je ona napisala, počela preispitivati njegovu intaligenciju. Ja si mislim: "Treba tvoju intaligenciju propitat ako misliš da on ima oblik intaligencije koji se može ikako propitati."
Moje ime je Anamarija. Zdravo, Anamarija. Čista sam već 6 mjeseci. Nisam zapala ni u kakav kontakt s Tomovim blogom. Bravo, Anamarija. Slijedite moj primjer i vi ćete se izvući iz pakla drog...oke, ovo je otišlo predaleko.

Zapravo, to je sve za ovaj post. Mislim, ne da mi se više, E! Idem krmit, ipak je 7 ujutro. Evo vam Jelena, uživajte.

P.S. Nadam se da ovo čitate u neko normalnije vrijeme.



Post je objavljen 03.08.2010. u 06:38 sati.