Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Portal uskoplje.net

Držimo im palčeve...


Forum uskoplje.net prometnuo se ovih dana u portal istoga imena. Naime, zahvaljujući rastućim posjetama, administratori ove stranice, kako sami kažu, realizirali su ideju o pokretanju portala uskoplje.net.
Ovakva koncepcija stranice, dakako, ima više prednosti od razuđene forme foruma. Ponajprije tu mislimo na preglednost prezentiranih slikovnih i pisanih materijala, vjerodostojnost iznesenih informacija, sveobuhvatnost i, naravno, potrebnu ozbiljnost i odgovornost u njihovu iznošenju. Uostalom dosadašnji forum uskoplje.net ne gasi se novom koncepcijom: on postaje njen dio.
Ove prednosti portala nad forumom ujedno su i izazovi pred ekipom koja stvara uskoplje.net. Hoće li ona na njih znati odgovoriti?
Pa, sudeći po novom izgledu stranice, a nadamo se uskoro i po njenom sadržaju, vjerujemo da hoće. U tome im je svakako potrebna i podrška svih nas, čega su svjesni i u uskoplje.net-u, pa na tu suradnju sve posjetitelje i pozivaju. Vjerujemo da ona nikako neće izostati, kao ni posjeti ovoj stranici, koji će, nadamo se, i u budućnosti rasti.




Post je objavljen 02.08.2010. u 23:20 sati.