Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

STUTTGART GRAD EU PAKLA, NEMORALA, MRZNJE, LIJEVO-LIBERALNOG FASIZMA i SLABOG OTPORA DOSTOJANSTVA KRSCANSKOG NARODA

Photobucket

"Novi fašizam neće reći da je fašizam. On će reći: Ja sam antifašizam. "
Ignazio Silone

Photobucket
"Antifasisti"

Stuttgart 31.07.2010. Povodom potpune legalizacije homoseksualizma u svim oblicima odrzana je i ovogodisnja najveca Gay Parada Njemacke, poznatija pod imenom Christopher Street Day. Koja se svake godine odrzava u svim vecim gradovima sirom Njemacke.

Kao i prethodnih godina bilo je i nekolicina oko 150 hrabrih protudemonstranata. Organizirana i sluzbena protudemonstracija se i ove godine realizirala u ime tradicijonalne katolicke zajednice bratovstine sv. Pija X. iz Stuttgarta.

Christopher Street Day (CSD) odrzan je s najvecim pokroviteljstvom grada Stuttgarta te raznih ministarstva vlade SR Njemacke. Sam gradonacelnik grada Stuttgarta gosp. Schuster (clan CDU-a) je prosle godine uz bok tradicionalnoj narodnoj povorci i veselici svabskih Nijemaca “Cansttater Wasen” opisao i CSD – Stuttgart kao neprocjenjivo kulturno bogatstvo grada Stuttgarta i regije Svabije.

Photobucket

Militantni njemacki ljevicari organizirani u raznim lijevo-liberalnim te prokomunistickim udrugama i strankama kao npr. “Antifa” i parlamamentarna stranka “Die Linke”, su i ovogodisnju sluzbeno odobrenu protudemonstraciju mirnih krscanskih i katolickih vjernika ometali BOGOPOGRDNIM SKANDIRANJIMA, KLICANJU ATEIZACIJI NJEMACKE, bacanjem staklenih boca na osobe (cak i svecenike) koje su tijekom moljenja svete krunice svjedocili svoju vjeru i izkazali svoje pravo na vlastito misljenje. Te omalozavanjem i ponizavanjem vjerskih obiljezja i vjerskih osjecaja.

Uz mnostvo poziva celnih ljudi stuttgartskog A-HSP-a na miran i dostojanstven prosvjed protiv nemorala, zastite obitelji i braka stuttgartskim Hrvatima, odazvali su se uz glavne celnike A-HSP-a Stuttgarta SAMO PETORICA HRVATA – KATOLIKA. Podruznica A-HSP-a za Stuttgart ovim izvjestajem JAVNOSTI I HRVATSKOME NARODU U CITAVOM SVIJETU, zeli napomenuti da je takvo ponasanje porazno za HRVATSKI NAROD i njegovo dostojanstvo kao vjernickog krscanskog NARODA. Ne shvacamo kako u gradu u kojem zivi oko 30.000 Hrvata se odazove toliko DRASTICNI MALI BROJ HRVATA.

Photobucket

Tijekom prosvjeda je skupina dvadesetak ljevicarskih protivnika morala, krscanske vjere i nacionalnog ponosa se htijela cak fizicki obracunati s malom skupinom HRVATA. Nakon vise puta ponovljenog opominjanja zastitnika prosvjeda njemacke policije, na vise nego uvredljive i po tijelsenu sigurnost MAKSIMALNO OPASNU SITUACIJU. Su sluzbenici njemacke policije tek nakon duzeg vremena „povrsinski“ intervenirali. Sluteci kako bi se odvijao scenarij da je netko od krscana ili osoba politicko konzervativno-desnih uvjerenja fizicki napadao lijevo-liberalne fasiste. Koji su negatori drugih misljenja i politickih opredljenja. I to se sve odvijalo u TAKOZVANOM SLOBODNOM I DEMOKRATSKOM SVIJETU.

David Dado Jambrak BOG i HRVATI!!!

VJERA U BOGA I HRVATSKA SLOGA!!!

Post je objavljen 02.08.2010. u 09:23 sati.