Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

O Madonni

Tom Hardy o upoznavanju s Madonnom

Britanski glumac Tom Hardy je toliko bio očaran Madonnom nakon upoznavanja s njom na setu filma Rock'N'Rolla da se skrio u automobilu kako bi izbjegao kraljicu popa. Redatelj Guy Ritchie ga je upoznao s tadašnjom suprugom Madonnom na snimanju krimi trilera 2008., ali Hardy priznaje da je bio veoma očaran Madonnom da je čak nije mogao gledati u oči.

- Jesi li upoznao Madonnu na snimanju filma?
Tom Hardy: Da, pripremao sam se za scenu sa Gerardom (Butler) kada moj lik dolazi, vidio sam je tamo i postajao sam nervozan, jer sam bio zaluđen s njom. Uradio sam ono što bi svatko napravio u neugodnoj situaciji - otišao sam i sakrio se u Range Roveru. Pripremao sam se za jednu scenu i netko me je pozdravio i to je bila ona, nekako je uspjela stati iza jebenog Range Rovera i bio sam potpuno opčinjen i pokušavao naučiti tekst.

- Kako ti se činila kao osoba?
Tom Hardy: Izgledalo je poput sjedenja s predatorom. Nisam bio siguran hoće li me pojesti ili ne. Govorila mi je o knjizi koju moram pročitati, čije ime nisam ni čuo, jer sam samo mislio - Madonna upravo govori!"

- Kako je izgledala?
Tom Hardy: Kao duh, da budem iskren.

- Da li te je privlačila?
Tom Hardy: Ne. Ona je za mene samo nečija majka. Odrastao sam uz nju. Ona je Madonna!

- Ali ona može biti Milf (majka s kojom bi spavao)?
Tom Hardy: Ona je više kao mit nego "milf". To ne dolazi u obzir. Nisam je doživio kao seksualno biće. Ponekad sam razmišljao o tome, ali otkad se pojavila sa Justinom u spotu skačući na auta i slično, pomislio sam - sada je dosta! Bilo bi dobro vidjeti da sada radi nešto drugo, kao Audrey Hepburn, otiđi i postani negdje ambasador dobre volje. To me pomalo zastrašilo. Ali tko sam ja? Ona je jako cool, inteligentna. Ona je kao plaćeni ubojica ili slično. Onda je ubrizgala Gerardu Butleru vitamin B u njegovu stražnjicu na stražnjem dijelu jebenog Range Rovera. Gerardova mlitava stražnjica je iskočila kroz prozor, a Madonna je upotrijebila injekciju B12. Pravo u njegovu stražnjicu! To je bio dan iznenađenja nakon drugog iznenađenja. Gerard Butler onakav kakav je zgodan, njegova stražnjica me nije privlačila. Samo je odvraćala pažnju od učenja mog teksta.


Lucho Jacob o D&G kampanji

Argentinski top model Lucho Jacob u razgovoru za EntreMujeres je odgovorio na pitanja o suradnji s Madonnom za kampanju Dolce & Gabbana. Njegov menadžer Picky Courtois je izjavio da su Madonna i Steven Klein kontaktirali mladog Argentinca za snimanje editorijala za W magazin, ali na kraju je posao oteo Jesus Luz. "Sada je naše vrijeme da budemo blizu Madonne", rekao je Picky.

- Kako je izgledalo prvo upoznavanje s Madonnom?
Lucho Jacob: Upoznao sam Madonnu i Stevena Kleina kada je imala koncerte u Argentini. Također smo radili zajedno za slike magazina Electric Youth. Mislim da je to bio ključni faktor što sam bio izbaran od produkcije Dolce & Gabbana.

- Kako si saznao da si izabran?
Lucho Jacob: Na kastingu u New Yorku, od menadžera Picky Courtoisa, rekao mi je da idemo na snimanje.

- Kako je bilo raditi s Madonnom?
Lucho Jacob: Jako zahtjevno, ali ipak jako dobro. Ona je osoba koja zna upravljati timom. Ona je šef i direktor. Bila je jako brza na snimanju.

- Ispričaj nam neku priču o Madonni.
Lucho Jacob: Madonna ima mnogo energije! Kada je cijela produkcija počela, zatražila je čaše za vino, ustala i počela plesati. To se desi prije nego što otvoriš oči.

Na kraju je dodao da ne postoje dalji planovi za suradnju s Madonnom.

Web portal Momento24 je objavio video snimak s jednog televizijskog showa gdje Lucho Jacob otkriva detalje sa snimanja kampanje Dolce & Gabbana. Otkrio je da prije Madonninog dolaska na set, produkcijski tim bio jako nervozan jer su tražili da sve bude savršeno. Pop ikona je došla na snimanje, uradila posao i ubrzo otišla. Na kraju dodaje da Madonna među modelima nije skrivala svoj seksipil.



Post je objavljen 31.07.2010. u 15:19 sati.