Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna neprepoznatljiva bez šminke

Madonna je jučer provela veći dio dana snimajući film 'W.E' na južnom dijelu Francuske. Redateljicu Ciccone je isrpilo snimanje, što se dalo primjetiti na njenom prilično zastrašujućem licu.


Madonna je u četvrtak osobno odabrala kostime za 24 glumce statiste za snimanje u dvorištu građevine Domergue Villa u Cannesu. Snimljene su scene između dva lika na plaži Palm Beach u Cannesu, te scena gdje Wallis proganjaju paparazzi, dok je u policijskoj pratnji do puta njene vile. Treća scena se odnosi na večeru između Wallis i Edwarda. U gradiću Villefranche-sur-Mer su održane važne scene na 'Rainbow of London', kraljevska jahta s kojom je par 1936. putovao Jugoslavijom, Grčkom i Turskom. Jahta igra važnu ulogu u njihovoj povijesti.

Zbog lošeg vremena snimanje je bilo trenutno odgođeno, ali Madonna je nastavila rad oko 16h.

"Madonna je tražila lokaciju s predivnim dvorištima. Posjetila je Domergue Villa prije nekoliko mjeseci i odmah se zaljubila u nju. Trebala se zadržati ovdje oko 20 minuta, ali na kraju se posjeta produžila više od 2 sata", govori David Lisnard, canneski dogradonačelnik.

Snimila je nekoliko scena na primorskoj luci, uključujući gdje Wallis i Edward se ukrcavaju na čamac za odlazak u stari dio grada. To se zaista desilo u Portofinu, Italiji, ali Madonna je odabrala da se snimi na jugu Francuske. Snimanje je završilo oko 18 h, a Madonna je odsjela u hotelu Ritz Hotel u Parizu. Danas se očekuje Madonnin dolazak u pariškoj ulici Rue des Saints-Pčres, gdje bi se kretala jedna od scena.

Možete vidjeti kakve kostime nose glumci tijekom snimanja jedne scene.



Vojvotkinja Wallis Simspon okružena novinarima.











Video sa snimanja: http://www.youtube.com/watch?v=q7IlChad7NA




Post je objavljen 31.07.2010. u 10:47 sati.