Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/narodnapolitika

Marketing

ŠEST OPANAKA NA OTOKU SREĆE

Kako se zovu tri Srbina bez novaca ?
Tri trice bez dinari !

Dogodilo se to nedavno na našoj obali …
Neka ekipa informatičara iz Beograda došla je u Dalmaciju . Tako lepa , tako blizu . Sjedili su na terasi , fino večerali i slušali trio u sastavu dvije gitare i mandolina . To je inače jedan od krajnih dometa našeg turizma , ali nema veze . Negdje oko ponoći proradio je alkohol i dečki su se opustili . Trio je njima u čast odsvirao ' Tko te ima taj te nema ','A sad adio ' i još par općepoznatih stvari , ali onda je najbolji detektor nečijeg karaktera zvan alkohol učinio svoje . Hoće oni Šabana Šaulića , pa Karleušu , pa još neko svoje nacionalističko smeće … Svirači su ih , bez obzira na napojnice , otkantali . Počelo je natezanje , uletjeli su neki sa strane i …. Na kraju je sve ipak prošlo bez razbijenih glava .
Vraćamo se na 'Esej o glupanima i njihovim majicama '. Za mene dečki iz ove priče nisu problematični zato što su Srbi i pravoslavci . To najmanje, jer osobno poznam ljude srpske nacionalnosti koji vrijede više od velike većine Hrvata . Bez obzira na njihovo fakultetsko obrazovanje oni su prvenstveno obični primitivci čijim žilama teče i dalje krv njihovih predaka koji kao ni oni nisu znali tko im glavu nosi .
Dođeš u zemlju u kojoj su tvoji sunarodnjaci ne tako davno radili sranja i umjesto da diplomatski prihvatiš njihovo gostoprimstvo ti moraš provocirati . Meni to neće nikad biti jasno . Šteta što nisu dobili zaslužene batine . Zapravo bolje da nisu jer bismo opet ispali agresori ….
Sad kad sam od naše ljute desnice izmamio aplauz za ovu priču nešto ću šapnuti i njima : Niste ništa bolji od ove ekipe iz navedenog primjera .!
Kolovođe svih sranja na ovim prostorima zaboli ona stvar i za mene i za Vas i za granice i za grbove i za pletere i za zastave i za slavne povijesne bitke . Njima je cilj bio i ostao nakrasti se novaca i omogućiti sebi i svojim potomcima lagodan život , a Vi i dalje trujte sebe i svoju djecu mržnjom prema svemu .
Jer da živite u normalnoj zemlji , radite , imate novaca i dobar standard jednostavno ne biste imali vremena za pizdarije . Možda dva sata tjedno kao 'Rvati u dijaspori . Jebemu mater , ovo je tako očito , a koliki to ne mogu shvatiti….
Moram to ponavljati non-stop jer je prosto nevjerojatno kojom lakoćom pojedini šupci u 'Armaniju' lako navode krvoproliće kao rješenje …
A za dobro krvoproliće potreban je – pištolj !
O tome nešto više u idućoj epizodi ' SPIG'-a – jedinoj hrvatskoj instituciji za besplatno dijeljenje inteligencije .









Post je objavljen 30.07.2010. u 22:15 sati.