Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Material Girl about Material Girl

Približava se službeno lansiranje modne linije 'Material Girl' za američku modnu kuću Macy's. Madonna je tim povodom dala intervju za USA Today u kojem je otkrila što misli o suradnji sa Macy's, Lolinom modnom ukusu i kolekciji 'Material Girl'.

O Macy's: "Macy's se čini kao odličan izbor jer su jako dobri s marketingom, njihove trgovine su na svim mjestima i nude proizvode po pristupačnim cijenama. A Macy's parada na Dan nezavinosti prolazi točno ispred mog stana svake godine i stoga osjećam veliku sentimentalnost otkad moja djeca i ja gledamo paradu svake godine kad smo u gradu."

O Lolinom modnom izražaju: "Na nju utječu svi stilovi bendova koje sluša, djeca koju viđa na satima hip hopa i baleta i razvila je odlično oko za modu zbog svih odlazaka na moja snimanja i turneje. Također je radila u odjelu garderobe na nekim mojim turnejama. Volim što odjeva različitu odjeću što je ponekad neočekivano. Ona je modna policija u našem domu i zna što svatko nosi. Ne kažem da se slažemo na svim stvarima, ali uživamo raditi zajedno."

O novoj liniji: "Nisam prihvatila liniju Material Girl da bi nešto uradila što nedostaje iz svijeta mode. Ali mislim da Material Girl linija daje mogućnost mladim djevojkama da izraze sebe na kreativan i zabavan način putem spajanja različitih outfita u određenoj prilici i raspoloženju."


Post je objavljen 29.07.2010. u 00:31 sati.