Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

Fasizam, Antifasizam i http:// www.nuovopci.it

Zar vam nisu jos dosadile te odurne i vjecne price o fasizmu i antifasizmu, koje, da ih nije bilo, ni jedne ni druge, vi biste danas morali izmisliti neke trece. Zar nije dostatno danasnje vam vlastito nalicije gradjansko liberalne debilnosti.
Izdilani po mjeri vlastite starosti, stapom kojim cete se odrzavati na nogama, svojm burzujskim mentalitetom „gradnje socializma“ po katekizmima 2., 3. i 4. Internacionale. A niste se jos ni otarasili feudalnih predrasuda, inertnog mentaliteta nacional patriotizma, i liderskog ovcarstva u nedostatku bilo kakvih drugih ljudskih vrjednota.

Sve u borbi za ponovnu prevlast, kojom ste osramotili Socijalizam za naredna stoljeca.

Nije stoga cudno da ste zaobisli poduke vlastite dijece o nekom mogucem civilizacijskom ustrojstvu, budjenja i naziranja moguce ljudskog lika, koji bi trebao izrasti iz burzujskog ozracija uporabne i potrosne vrijedosti, robnog objekta, u dostojnu mu egzistenciju bez nametnika, i konacnog vladara nad svim proizvodnim sretstvima, i u korist cjelokupnog covjecanstva.
U borbi za drustvenim tronom, medjusobnim smicalicama i smaknucima desetina milijuna „neposlusnih“ proletera, i dalje jos slinite prema izgubljenoj tiraniji, udarajuci u napuklo zvono Trockizma, Staljinizma, Maoizma i posjedani na samom dnu IMF korporativne drustvene barustine, kojoj ste takodjer pridonasali, i sada nastavljate „ciste savjesti“ u “Two line strugle in the Communist Party," koja veoma podsjeca na bajku o 44 tisuca andjela na vrhu jedne igle,naklonjene svom nepogresljivom vodji.

U ostalom, da ste danas kojim cudom i preporodjeni, i da jos vecim cudom posjedujete humana muda, zar nebiste vec bili prepoznati u radnickim pokretima sirom svijetskih ulica i sa rukom na prsima: mea massima culpa.

www.severinomajkus.com/blog


Post je objavljen 27.07.2010. u 23:21 sati.