Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hdzbihposavina

Marketing

Borjana Krišto posjetila općinu Domaljevac – Šamac



Dopredsjednica HDZ BiH, predsjednica Federacije BiH i kandidatkinja HDZ BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto posjetila je u četvrtak, 22. srpnja 2010. godine , općinu Domaljevac – Šamac koja proslavlja dane općine od 17. do 27. srpnja.

U sklopu posjeta, dopredsjednica HDZ BiH, predsjednica Federacije BiH i kandidatkinja HDZ BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto je svečano otvorila novoizgrađeni Centar obiteljske medicine u Domaljevcu.

Nakon otvaranja centra, predsjednica Krišto je položila vijenac na središnje spomen obilježje na trgu u Domaljevcu te nazočila svečanoj sjednici Općinskog vijeća Domaljevac – Šamac.

Prilikom otvaranja Centra obiteljske medicine predsjednica Krišto je u svom obraćanju kazala kako se radi o hvale vrijednom i nadasve korisnom projektu za sve žitelje ove općine koji će osigurati stručnu liječničku skrb te adekvatno i pravovremeno liječenje. „Posebice me raduje činjenica što su općinske strukture imale adekvatnu potporu i što su sve prepoznale, podržale i financijski popratile nadležne institucije Federacije BiH, Vlade Republike Hrvatske i Županije Posavske.“ dodala je predsjednica Krišto.

Također, dopredsjednica HDZ BiH, predsjednica Federacije BiH i kandidatkinja HDZ BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto je sudjelovala na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Domaljevac – Šamac te je u svom govoru istaknula kako je Općina ojačala svoju poziciju u protekloj godini, unatoč globalnoj ekonomskoj krizi koja nije zaobišla ni BiH. Iza toga stoje, istaknula je predsjednica Krišto, odgovoran pristup općinskih struktura vlasti i vrijedni i radišni ljudi ove Općine koji su jamci za još brže razvojne korake za sveopći napredak i bolju budućnost.

Dopredsjednica HDZ BiH, predsjednica Federacije BiH i kandidatkinja HDZ BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto razgovarala je i sa članicama Općinskog odbora Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“ Domaljevac – Šamac.

Inače, u subotu, 24. srpnja 2010. godine, na središnjem trgu u Domaljevcu održat će se XII. Smotra izvornog narodnog stvaralaštva „Domaljevačka Tkanica“ pod pokroviteljstvom predsjednice Krišto. Tkanica je međunarodna i multietnička smotra izvornog narodnog stvaralaštva koja će i ove godine biti upriličena uoči blagdana sv. Ane, zaštitnice župe Domaljevac.

URED ZA INFORMIRANJE HDZ BiH

Post je objavljen 23.07.2010. u 18:58 sati.