Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udruga-kordun-cerna

Marketing

TURNIR ULICA CERNA

Ponedjeljak: 26.7.2010.



Napokon su i djeca dočekala početak turnira. a led su probili godišta '95-'97, da smo organizirali samo turnir za njih i to bi bio pun pogodak i oni su odradili pripreme maximalno što ćete kasnije vidjeti iz priloženih fotografija. U prvom susretu su se sastale ekipe:

Merava 0 : 1 Velika Cerna

Zašto je sport zanimljiv i nepredvidiv to nam je pokazala tekma između ove dvije ekipe. Merava kud i kamo kvalitetnija ekipa koja nije iskoristila sve svoje brojne prigode za gol ili to nije bio njihov dan ??? Spretnošću i pribranosti Domagoja Zirduma, Velika Cerna dolazi do pogodka koji im je donio i prvu pobijedu i veliko veselje, a Meravi žal za propuštemim prilikama. Nadam se da će ih njihov izbornik Rakocija uspijeti psihički oporaviti i pripremiti za sljedeću tekmu i do knjiženja prvih bodova. U drugom susretu djece '95-'97 god. susreli su se:

Grobljanska_&_Jurišićeva 1 : 2 Strossmayerova

Također vrlo zanimljiva tekma i puna neizvjesnosti gdje je Strossmayerova pogodcima Domagoja Kuterovca i Damjana Perića došla do prve pobijede, a gol za Grobljansku postiže Ivan Jurišić.:

Seniorski dio danio nam je dvije jako zanimljive utakmice :

Vašarište 4 : 1 Kalilo
Mala Cerna 2 : 2 Starčevićeva B


U prvom susretu pogotke su postigli za Vašarište po jedan Josip Duktaj i Šima Eremija, te dva pogotka Bojan Brnada, a počasni gol za Kalilo postigao je Branimir Vorel. Drugi susret odigrali su Mala Cerna i Starčevićeva B (Mala Cerna 2 : 2 Starčevićeva B) Strijelac za Malu Cernu bio je Josip Santovac, a za Stračevićevu DJ poderana patika Slavko Jurakić i nada njihove ulice Domagoj Stajić. Mala Cerna me i ove godine posebno oduševljava svojim pristupom na turniru i sa sastavom u kojem nastupaju, radi takvih bi ekipa doživotno organizirao turnire ulica. Vratio im se njihov izbornik Zvona Kapelo Alavanja. Sam pristup utakmici donio je ozbiljnost u ekipi što je rezultiralo vodstvom od dva pogodka u njihovu korist, ali sa druge strane je također stari prekaljeni trener Cico Cindrić koji odličnim zamjenama ponalazi dobitnu kombinaciju i uspijeva sa svojom ekipom doći do izjednačenja. Čini mi se da su više izbornici ekipa pretrčali uz aut liniju od svojih igrača koliko su bodrili svoje dečke, što je već ionako veoma zanimljivu utamicu pretvorilo u pravi sportski spektakl.

Večeras se sastaju sljedeće ekipe:

Djeca '98 god. i mlađi :

19:30 Mala Cerna A vs Mala Cerna B
20:10 Kolodvorska vs Starčevićeva


Seniori:

20:50 Zvonimirova vs Radićeva
21:30Grobljanska&Borovo vs Strossmayera
22:10 Kolodvorska vs Vašarište




ZA PREGLED SLIKA SLIKA KLIKNITE NA LINK ISPOD !
=>"SLIKE 26.07.2010." <=








Post je objavljen 27.07.2010. u 11:27 sati.