Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

RAZMIŠLJNJA

Mislim da smi mi ljudi u životinjskom svijetu pravi luđaci! Životinjama je čovjek jednostavno čovjek! Mislite da vaši ljbimci znaju vaše ime? Mislite da oni znaju da ih vi zovete Garo, Max, Rex ili Šarko? Ne!! Oni čuju kako se derete i od straha da ne dobiju batina oni dotrće do vas! Boli njih ona stvar za ime! Ali ne! Mi moramo na sve staviti etiketu! Pas ne može biti samo pas! On se mora razlikovati od ostalih! Ali kako? Pa imenom!
Kad mi netko kaže; Dans je Roni stvarno poludio! Skakao je po kauču i razbacivao stvari po stanu! - kako da ja skužim da se tu govori o psu? Djeca isto tako skaću po kauču i razbacuju stvari po stanu! Zar se nije moglo reći da je pas poludio?! Tko je jebeni Roni? Još malo i na ogradama če pisati " Čuvaj se Ronija!", " Pazi oštar Max!". To je ludost! Životinje već imaju svoja imena! Pas je pas a krava je krava! Prestanimo komplicirati! Zbog toga i imamo toliko životinjskih bolesti u svijetu! Od njih svih ja sam bolovao samo od jedne! ( Ne nije kravlje ludilo - molim lijepo! ).
Bolovao sam od vodenih kozica! Bar su mi tako rekli! Ja nikad nisam shvatio kako netko u tim malim prištićima vidi kozu koja je uz to još i vodena!? Kakve veze imaju koze sa vodom? Znam za vodenkonje i vodene svinje ali za vodene koze nisam nikad čuo niti vidio! Ali valjda ih ne trebaš vidjeti da bi bolovao od njih! Ali znate što? Žalim za vremenima kad si mogao biti bolestan a da nisi morao zbog toga pobii stotine peradi ili krava! U Africi svakodnevno obolijevaju od malarije pa ipak niste nigdje čuli ili pročitali da su crnci ubijali sve te komarce onako na tisuće odjednom! I onda mi kažemo da smo superiorniji od životinja! Da baš se vidi!

Post je objavljen 27.07.2010. u 10:36 sati.