Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

RAZGOVOR ZA POSAO

Znate bio sam na mnoštvo razgovora za posao ili ti intervjua i popunjavao na desetke onih upitnika. Ja doduše nisam vidio da se oni zovu upitnici ali ajde ako tako kažu onda je ok! Uglavnom u njima je bilo svakojakih pitanja - onih logičkih i ponekih teško shvatljivih!Tipa pitanje: Da li pijete kavu? ( Upitnik je za posao u mljekari ). Zar se boje da bih mogao baciti kavu u svo to mlijeko??
Ono što želim reći jest da je moj cimer išao na razgovor za posao za Tajnog Kupca! to vam je ono kad odete u dućan i pretvarate se da ste kupac a zapravo samo bilježite ponašanje zaposlenika, kvalitetu robe, čistoću objekta i tome slično. Sve u svemu posao radite u dućanu i samo u dućanu! I zašto onda u tom upitniku stoji pitanje koji je broj registracije vašeg automobila??!!
Koji je što??? Mislim vota fak?! Da li vas je itko ikad na bilo kojem razgovoru za posao pitao za registraciju auta?!! Kome treba taj podatak? Eventualno policiji ili ako radite za neku big tvrtku pa imate svoje parkirno mjesto ali ma daj!! Svako ta informacija nije važna za posao Tajnog Kupca u dućanu!! Zar se boje da bi mogli nešto maznuti pa vas provjeravaju! Kao mi znamo vašu registraciju i nećete moći da pobjegnete!
Baš se pitam što će biti sljedeće u tim upitnicima? Koliki vam je broj crvenih krvnih zrnaca u krvi? Ili udio leukocita u mokrači? Stvarno, da se nije dogodilo mom cimeru mislio bih - nema šanse! sreća moja što nemam automobil pa ne moram pamtit registraciju!

Post je objavljen 27.07.2010. u 09:41 sati.