Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Policijska akcija


PU KARLOVAČKA U SURADNJI SA SPORTSKIM BORILAČKIM KLUBOVIMA GRADA KARLOVCA ORGANIZIRA AKCIJU "SPORTOM PROTIV NASILJA" POVOVOM OBILJEŽAVANJA 3. GODIŠNJICE OTVORENJA ICP KARLOVAC

12. srpnja u Karlovcu se u organizaciji PU Karlovačke, održava akcija "Sportom protiv nasilja", povodom obilježavanja 3. godišnjice otvorenja Informativnog centra za prevenciju (ICP), u Karlovcu.

Karlovačka policija u ovu akciju uključila je vodeće karlovačke borilačke klubove, koji su podržali i prihvatili ovu akciju, ocijenivši je izuzetno kavlitetnom i potrebnom u vremenu u kojem živimo.

Između ostaloga, u programu je predviđena demonstracija svih borilačkih klubova u Radićevoj ulici za što će biti posebno uređeno borilište koje je osigurao Judo klub "Karlovac".

Od borilačkih klubova koji su najpoznatiji u gradu Karlovcu, predstavit će se redom: Mačevalački klub "Karlovac", Karate klub "Kaplast", Judo klub "Karlovac", Taekwon-do klub "Karlovac", Kickboxing klub "Tigar" i Boksački klub "Karlovac".

Za sve učesnike ove akcije PU Karlovačka je pripremila prigodne majice koje će podijeliti na početku programa.

Također, prezentaciju će napraviti i "Demo tim" interventne jedinice policije PU Karlovačke, a akciju će uveličati i Mirko "Cro Cop" Filipović, koji će podijeliti zahvalnice svim učesnicima akcije.

U drugom dijelu programa na rukometnom igralištu Dubovac, održat će se malonogometni turnir na kojem će nastupiti nogometne ekipe PU karlovačke, grada i županije, medija, centra za odgoj mladeži "Banija", Kickboxing kluba "Tigar", boksači i TKD "Karlovac".

Eto, baš lijepo.






Post je objavljen 07.07.2010. u 23:59 sati.