Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tomek1

Marketing

Post No. 120

Eto.. prošlo je već (nekoliko) natjecanja, a nikakva glasa ovdje..

Poslije "Paklenog" vikenda - Donja Gračenica/Lekenik/Zdenci/Paukovec, slijedilo je malo olakšanje sa samo po dva natjecanja u vikendu (jedno u subotu i jedno u nedjelju).

Prvo je došla na red Bregana.. Nastup ŽA ekipe, i rekord.. 37.5s, te je time konačno i njima krenulo na vremena ispod 40.. Vrijeme dovoljno za 1. mjesto, dok se na drugome mjestu našao Buševec sa također odličnim vremenom od 38.5s.. U MA kategoriji prvi je bio DVD Otok..
U Nedjelju nastup u Bobovici (ŽA - 40s, 3. puta osvojen prijelazni pehar) i Sv. Nedelji (39s, 1. mjesto), dok je MA ekipa putovala autocestom iz Kaštel Sućurca prema Starom Čiču, gdje su uz pokoju grešku na kraju završili na 7. mjestu..

Prošlog vikenda - subotnji nastup u Buševcu, cure - 39,7s, 1. mjesto, dečki - ukupno 14. mjesto, a u nedjelju Bijela Gorica (MA 43+5, ŽA - 40,2, čime je 4. puta zaredom osvojeno 1. mjesto na kupu Bijele Gorice, a nakon toga, također 1. mjesto i u potezanju užeta)..Također, čestitke i Paukovcu na prvim mjestima na oba natjecanja..

Sad slijede još natjecanja u Hagnju, Odranskom Obrežu i Andrilovcu. Nakon toga zasluženi odmor u Fažani pred završetak ljetne natjecateljske sezone..


Post je objavljen 24.07.2010. u 16:45 sati.