Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/narodnapolitika

Marketing

GLADAN SAM , DAJTE MI PENKALU !

Budući da smo se skoro uobrazili od pustih pohvala na račun naših tekstova , moralo je doći i vrijeme za susret sa nekim neistomišljenikom . Čovjek je fino pročitao jedan dio naših uradaka i konstatirao : '' Imate odličan smisao za humor , ali mi nije jasno zašto ne volite svoju zemlju …'' BIIIIIIIIIP !!!! KRIVO !!!
Već smo sto puta ponovili da voljeti svoju zemlju ne znači pomiriti se sa činjenicom da živiš u naopakoj (tzv. posranoj ) državi . I baš zbog toga su mnogi pobrkali lončiće .
Nema straha , Vaš 'SPIG' će Vas sve naučiti ! Nadamo se da ćemo za ovo besplatno dijeljenje inteligencije u dogledno vrijeme biti darovani redom Danice sa pleterom kralja Trpimira (može i nešto od Zvonimira , nećemo sad sitničariti.)
Tema današnje epizode je nešto najjadnije čega se preplaćena desničarska piskarala uhvate s vremena na vrijeme . To su tzv. liste nepoćudnih Hrvata !
Na tim maloumnim popisima nikad neće osvanuti ime neke njuške koja je pod maskom domoljublja opljačkala do temelja ovaj jadni narod . Takvi su poćudni ! I uvijek dobrodošli !
Nepoćudni su većinom oni koji za razliku od ovog jade jadnog koji je sastavio spisak imaju muda iznositi istine o korupciji , pljačkama i sličnim nestašlucima poćudnih . A istina , zna se , boli ! Takvi ljudi još koliko toliko drže ugled novinarskoj profesiji koja svakim danom tone sve dublje i dublje .
Još jedan interesantan podatak je da su današnji turbodizelinjekšn domoljubi većinom bili ugledni članovi Komunističke partije pa nikad ne znam da li im je trebalo vjerovati onda ili sada . Poćudne Hrvate je , inače , najbolje opisao pokojni ministar obrane Gojko Šušak u svojoj legendarnoj izjavi : '' Istina je da su se u privatizaciji stvorili lopovi , ali za razliku od prije to su sad naši , hrvatski lopovi .''
Mi u Dalmaciji bi to rekli : '' Nije govno nego se pas posra' ''.
Kad nakon 30 godina vrijednog rada ostaneš na ulici opuštajući je osjećaj kad znaš da te nije sjebao zli Dragoljub Spasojević već dobri Trpimir Horvatović. Nema veze što su govna i jedan i drugi . Uništio me je katolik , a ne pravoslavac . Sretan sam ! Sjebao me moj ! Spojimo stolove i pijmo do zore !
A što se tiče spiskova nepoćudnih one se najčešće opravdavaju da su u pitanju djeca miješanih brakova , izdajnici svake vrste , plaćenici , orjunaši.. Evo , ja sam ,na primjer čisti stopostotni Hrvat sa rodoslovljem ( ajde dobro , možda se neka praprapraprababa potezala sa nekim zgodnim Mlečaninom ili Ilirom , ali to stvarno nema veze ) i ne mogu objasniti zašto mi je jedna jedina kolumna Jurice Pavičića , Ante Tomića ili Borisa Dežulovića draža od svih onih kupusastih listova koji osim širenja mržnje pod maskom patriotizma ne znaju ništa drugo .
Živo me zanima o čemu će uredništva tih fanzina pisati kad ubrzo rasprodamo i zadnji pedalj naše Svete hrvatske zemlje . Koje li će im urote tad pasti na pamet ?
A što se tiče stranaca koji će nas kupiti za njih nema straha . Nakon relativno kratkog vremena će dobiti žurnalističku podršku onog gnjilaša koji danas sastavlja spiskove nepoćudnih . Samo će se pojaviti kao pokisli miš na luksuznim vratima njihove raskošne vile i sramežljivo pokucati : ''Bio sam komunist , zatim veliki Hrvat , a sad ću rado biti Austrijanac . Gladan sam , dajte mi penkalu !''



Post je objavljen 23.07.2010. u 22:14 sati.