Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

KOMEMORACIJA ZA BOJOVNIKE HOS-a i BLAZA KRALJEVICA - Stuttgart 2010

Photobucket

Podruznice stranaka pravaske koalicije HSP-a, HCSP-a i A-HSP-a Njemacke vas pozivaju na ovogodisnju komemoraciju za stradale bojovnike HOS-a i njihovog legendarnoga zapovjednika Blaza Ere Kraljevica. Radi godisnjega odmora smo prisiljeni komemoraciju odgoditi na mjesec rujan.

„Nijedan narod nema sretne buducnosti, ako ne postiva svoje junake iz proslosti”.

Stranke pravaske koalicije pozivaju na dostojanstveno odrzavanje pocasti poginulim i pokojnim hrvatskim braniteljima, pripadnicima HOS-a te generalu HOS-a Blazi Kraljevicu. Tim cinom cuvamo njihovu zrtvu, svjedocimo nasu vjeru i jacamo nasu hrvatsku svijest i rodoljublje. A to je najmanje sto mozemo uciniti. Sjetimo se 09.08.1992.g. tragicne pogibije legendarnog i hrabrog borca za hrvatska prava, drzavnu nezavisnost i postenog covjeka – generala HOS-a Blaza Kraljevica i sa njim poginulim suborcima.

Prvi dio komemoracije ce se odrzati sluzbom bozjom u nedjelju 19.09. u crkvi St. Eberhard Stuttgart Königstr. 07 s pocetkom u 15 sati. Kulturni program komemoracije ce se odrzati u 18 sati. U prostorijama HKSU “Velebit” u Stuttgart – Bad Cannstatt Mercedesstr. 23. Na komemoraciji ce sudjelovati i gosti iz domovine.

Podruznice HRVATSKE PRAVASKE KOALICIJE HSP, HCSP i A-HSP Njemacke.

BOG i HRVATI!!!

Post je objavljen 22.07.2010. u 18:12 sati.