Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Što da se radi kad se zna istina?



ŠTO DA SE RADI KADA SE ZNA ISTINA?

''Zašto bi netko želio tako slabog Boga? To se vidi u eliminaciji (destrukciji) najosnovnijih ljudskih poriva. Samoodržanje pod svaku cijenu…''

Zna se:

1. Da je izvršena eliminacija cijele poljske vlade, privrednika i bankara jednim udarcem i time je ponovljen još veći povijesni genocid, nego onaj prema čijoj komemoraciji tog prethodnog genocida se kretala ta sama eliminirana poljska vlada!!!!!?????

2. Od bivšeg člana Državne Bezbednosti Jugoslavije doznajemo da je Tito bio ''zabavljen'' prijedlogom Staneta Dolanca kako će se ''srediti'' otpor mlade generacije: rokom, seksom i drogom.

3. Od čovjeka koji je bio prisutan na sastanku Viših Masona (Senior Masons) u londonskom sitiju 2005. doznajemo da postoji detaljan plan Trećeg svjetskog rata…

4. U Refleksijama Fidela Castra od 27. lipanj, 2010. u 2:15 PM doznajemo da je podatak iz 3. točke točan i da Kubanski narod u toj situaciji treba zadržati dostojanstvo.

5. Jordan Maxwell nas obavještava da ''su bogovi koji su nas stvorili imali neprijatelje u svemiru koji došli i intervenirali kao banda u tu prirodnu evoluciju naše rase i sada nas vode u neku novu vrstu civilizacije o kojoj mi ne znamo ništa…''

6. Natinal Geographic u nedjelju 4. jula u 23h pokazuje, izbezumljenim hrvatskim gledateljima televizije, kako ćemo Planet Mars pretvoriti u još jedan Plavi Planet proizvodnjom CO2, jer smo naš uništili, odnosno, ''oni'' uništili svojom tehnologijm??!!

7. U 24 sata od 4. srpnja u ''Gafovi po protokolu'', Princ Philip za posjeta aboridžinima, pravi od njih budalu: ''Vi još uvijek bacate koplja?''

Ali javnost više ne reagira jer je medijski anestezirana masmedijskom industrijom zaborava.

Što je onda rješenje u (interregnumu) – međuvlašću – prije konačnog smrtnog planetarnog kaosa?

Možda je to strategija:

Biti korak ispred ''njihovog'' plana u svemu što sada čine. Ako im je cilj stvarati organizirani kaos kako bi nametnuli svoj Red onda Mi trebamo činiti svoj kaos kako bi nametnuli Svoj red u cilju obrane svojeg prirodnog genetskog koda; izbjegavanjem njihove tehnologije…(?!)

Činiti svoj kaos znači izbjegavati njihovu tehnologiju matice i zavrtnja i razvijati tehnologiju temeljenu na logici, inteligenciji i kulturi sućuti.

-----------------------------------

lp, boro




Post je objavljen 21.07.2010. u 08:12 sati.