Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/automatic-story

Marketing

[Miris tvoje kose...]

Oh, da. Vratila sam se. :D




Pila sam jutarnju kavu u svojoj kuhinji kad mi je iznenada zazvonio mobitel. Javila sam se.
-Zara?- pitao je glas s druge strane.
-Tom?- nikad nije znao razgovarati na telefon kako treba.
-Ja sam. Jesi ti?- okrenula sam očima.
-Ma moja pokojna baba je.- odgovorila sam bahato i nasmijala se.
-Oh, super. Gle, htio sam… Ne znam što sam htio, u biti, htio sam te pitati jesi li za kakvo piće ili nešto… maa…nema veze, zaboravi.- počeo je zamuckivati.
-Prva stvar, jesam za piće, a druga stvar, gdje ti je Mike?- pitala sam i ispila gutljaj kave.
-Prva stvar.-, nasmijao se, -Živcira me kad ga zoveš Mike. Ime mu je Michael i to nije nimalo američko, zato mi nemoj malog pretvarat u nekog Amera, a druga stvar, Bill ga je odveo u luna park.-
-Luna park? O, moj Bože. Mali ima 5 godina, a pravi mali Einstein je! Umjesto da potičete njegovu genijalnost, vi ga vodite po luna parkovima.- možda sam samo pokušavala izbjeći to piće.
-Zara, mali ima 5 godina, daj pusti ga da se zabavlja.- Tom se nasmijao.
-A opet, meni bi mogao držati instrukcije iz matematike.- okrenula sam očima.
-Vratimo se mi na piće. Ako si, prva stvar, za piće, onda bi mogla, druga stvar, otvoriti vrata.-
-Zašto da otvorim vrata, pa pada kiša!- pobunila sam se.
-Znam da pada kiša, zašto nemaš normalan krov?- nasmijao se.
-Ti si vani?- panično sam pitala.
-Da!- odvratio je i nasmijao se. Poklopila sam i otrčala do ulaznih vrata. Otvorila sam ih, a Tom je stajao ispred praktički mokar kao miš.
-Glup si!- viknula sam na njega, a on me zgrabio za struk. Prošla sam mu prstima kroz mokru kosu.
-Užasno.- pogurao me unutra i nogom zatvorio vrata. Stavio je svoj mokar i hladan dlan za moj vrat. Ustuknula sam. Stao je i pogledao me.
-Hladan si.- rekla sam mu. Nasmiješio se i približio mi se. Sagnuo je glavu i pritisnuo svoje usne na moje. Zagrlila sam ga oko vrata jednom rukom, a drugom ga primila za lice. Ljubili smo se dugo i nježno. Onda me, odjednom, podigao sebi u naručje. Začuđeno sam ga pogledala, a on se nasmiješio i ponovno me poljubio. Odnio me do trosjeda u dnevnom boravku i spustio na njega. Zatim se oslonio na koljena iznad mene i nadvio iznad mene. Gledao me ravno u oči. I ja sam gledala u njegove. Odjednom sam osjetila čudan osjećaj u trbuhu. Okrenula sam glavu i pogledala na suprotnu stranu. Poljubio me u vrat, ali nisam reagirala.
-Jel sve ok?- pogledao me u oči nakrenuvši glavu.
-Nije. Ovo nije ok. Možda smo ujurili malo prebrzo.-pridigla sam se i sjela ispred njega u indijanski sjed. Pogledao me u nevjerici.
-Što? Prebrzo?- odmaknuo se i pogledao me nekako sjetno, možda čak i tužno.
-Da. Ovo mi je još sve prilično novo. Mislim, Michael, ti…vi ste novi likovi u mom životu…-
-Zara.- prekinuo me sjetnim tonom –ja nisam novi lik u tvom životu. Ja…ne želim ti remetiti nekakvu tvoju ravnotežu, ali…-
-Ne remetiš ti moju ravnotežu!- sad sam ja njega prekinula –Upravu si, nismo prebrzo uletjeli. Znaš što? Zaboravi.- stavila sam mu ruke za vrat i nagnula ga na drugu stranu trosjeda. Legao je, a ja sam kleknula između njegovih nogu. Poljubila sam ga jednom, a onda me lagano odgurnuo.
-Ti zaboravi. Idem ja. Nisam ni trebao doći.- ustao se i nakašljao.
-Hej, Tom.- zazvala sam ga kad je već bio blizu vrata. Okrenuo se.
-A piće?- nasmiješila sam se.
-Hm…- nasmijao se. Prišla sam mu i povukla ga za majicu.
-Malog nema. Prilično smo sami.- podigla sam obrve.
-Zar nisi prije par trenutaka rekla da smo krenuli prebrzo?- zagrlio me oko pasa.
-Brzo mijenjam mišljenja.- rekla sam i privukla ga bliže sebi. Stavila sam ruku na njegovu glavu i zažvalila ga. Krenuli smo vrlo agresivno ovaj put. Podigao me u zrak, a ja sam se nogama uhvatila za njegove bokove. Oboje smo počeli teže i dublje disati. Počeo je hodati. Došli smo do kuhinje. Rukom je pobacao sve stvari sa šanka na pod uključujući i čaše te me spustio na njega. Popeo se iznad mene i otkopčao mi hlače. Svukla sam mu majicu i počela ga ljubiti po prsima. Zastenjao je i otkopčao si remen. Primila sam ga za ruke i stavila ih na svoja leđa, a ja sam se primila njegovih hlača. Otkopčala sam ih dokraja i praktički mu ih strgla. On je isto učinio s mojom majicom. Otkopčao mi je grudnjak i počeo me ljubiti po cijelom tijelu. Uzdisala sam i izvijala se pod njegovim dodirima. Odjednom je stao i pogledao me ravno u oči.
-Želim voditi ljubav s tobom.- provukao je ruku kroz moju kosu.
-Onda vodi ljubav sa mnom.- rekla sam i poljubila ga.
-Ne želim te ni na što tjerati, ne želim da se kaješ. Opet, ne želim ni da kažeš ne jer ne znam mogu li to podnijeti.- pogledao je u stranu.
-Zar zaista misliš da te ne želim? Da te ne volim više od svega? Misliš da ne mislim na tebe svaki prokleti dan i noć?- uspravila sam se i sjela.
-Ne znam što da mislim.- na ovo sam ga samo primila za ruku i povela u svoju sobu. Gurnula sam ga na krevet i kleknula iznad njega. Oslonio se na laktove iza sebe i gledao me. Zagrlila sam ga i poljubila u vrat, a zatim sam se počela spuštati njegovim tijelom. Legao je i pustio me da mu radim što hoću. Željela sam mu samo pokazati da sam zapravo, da se ne pretvaram. Uspela sam se natrag i poljubila ga, te jezikom lagano počela masirati njegov. Zagrlio me i okrenuo nas.
-Evo te.- nasmiješio se.
-Tu sam.- potvrdila sam i položila glavu u njegov dlan. Poljubio me i čvršće me stisnuo uz sebe.


Ležali smo u krevetu, zagrljeni i iscrpljeni. Poljubio me u kosu. Smiješak mi jednostavno nije silazio s lica. Okrenula sam se prema njemu i prebacila ruku preko njegovih leđa. Nasmiješio se.
-Već sam i zaboravila koliko si dobar.- nasmijao se na ovo.
-To se ne zaboravlja! Barem ne sa mnom.- umišljeno je rekao.
-A da, zaboravila sam te jer je bilo boljih nakon tebe!-
-Molim?- pogledao me. Nasmijala sam se.
-I bolje ti je da se šališ!- poljubio me u vrat.
-Tko se šali?- ugrizla sam se za usnicu. Zagrlio me i prebacio se na mene. Nasmijala sam se, a on me počeo ljubiti po vratu i ramenima.
-Volim te.- izletjelo mi je. Stao je i pogledao me u oči. Znala sam da nisam trebala ništa reći, a opet imala sam čudnu potrebu. Legao je pored mene prebacivši jednu ruku preko mene.
-Stvarno?- nasmiješio se. Okrenula sam glavu prema njemu i kimnula glavom. Nasmiješio se i poljubio me slatko i meko. Zatim me pomilovao po obrazu.
-Volim i ja tebe.- rekao je nasmiješeno i poljubio me u čelo.
-Tom…- prekinula me zvonjava njegovog mobitela.
-Oprosti.- rekao je i prebacio se preko mene do svojeg mobitela. Javio se. Onda je zašutio, a lice mu se iskrivilo.
-Odmah dolazimo.- rekao je i poklopio.
-Zara, moramo u bolnicu. Michaelu je pozlilo.-

Post je objavljen 19.07.2010. u 12:28 sati.