Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

PAMETNI KREVET

Naručio ja preko Top Shopa " pametan " krevet! Da jesam! sastoji se od pametnog jastuka koji " pamti " položaj moje glave! Genijalno! Zatim je tu i pametan madrac koji isto tako " pamti " položaj mog tijela! Da ne povjeruješ! Ali da! I na kraju je tu i deka koja ljeti hladi i zimi grije! Uz sve to navedeno krevet tjera grinje i ostalu gamad i ne skuplja prašinu!
Kad sam prvi put čuo što sve taj krevet može i što sve radi pomislio sam kako taj krevet ima veći IQ nego ja! Počeo sam se pitati smijem li ja uopće leći na njega? Hoću li ga pokvariti ako legnem? Da to nije krevet samo za pametne ljude? Što ako sam ja glup? Ja ne mogu zapamtiti kako sam i kada zaspao a kamo li u kojem položaju! Ali krevet pamti sve!
To me počelo proganjati do te mjere da noću nisam mogao spavati! Osjećao sam kako me krevet odmjerava, kako prigovara što sam se usudio leći na njega!
I više to nisam mogap podnijeti! Vratio sam "pametni krevet" i uzeo nazad svoj stari na federe, sa grinjama i ostalom gamadi! I konačno spavam kako treba! I ako sam zato glup - neka...
Pametni krevet, ph! Pametan moj 'urac....

Post je objavljen 19.07.2010. u 12:23 sati.