Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Preko tisuću Vrgorčana uživalo u Lollobrigidi i Hladnom pivu

Preko tisuću Vrgorčana i njihovih gostiju iz okolnih gradova uživalo je sinoć na festivalu ZAGORA GORI i 4. rock memorijalu Mali Mrcko na igralištu srednje škole „Tin Ujević“ Vrgorac. Koncert se održava u spomen na prerano preminulog radijskog voditelja i rockera Zorana Merđana Mrcka.
Teško se sjetiti sličnog događaja na kojem je bilo moguće vidjeti toliko mladih Vrgorčana na jednom mjestu, a u zraku je vladala vrlo pozitivna energija, što pokazuje kako je i ove godine memorijal Mali Mrcko bio pun pogodak.
Na početku vruče ljetne večeri publiku su zabavljali naši lokalni momci iz Samoprozvanog Akademskog Raštimanog Magičnog Ansambla ili skraćeno S.A.R.M.A. Iako amateri, vrgorski rokeri predvođeni Matom Jelavićem i Markom Šalinovićem bili su vrlo profesionalni i pokazali da su otišli korak naprijed od posljednjih njihovih nastupa u našem gradu.
Nakon S.A.R.M.A.-e uslijedio je polusatni nastup Lollobrigida Girls. Ida i Petra održale su vrlo energičan nastup. Obučene u svoje karakteristične trikoe cure su otpjevale desetak svojih pjesama od kojih i najpoznatije: „Volim te“ i „Moj dečko je gay“. Inače Lollobrigida je krajem prošle godine osvojila MTV-evu regionalnu nagradu „Best Adria Act“ za 2009. godinu. Svojim vrckastim nastupom su i pokazali zašto.
Vrhunac večer dogodio se nastupom zvijezda večeri – mega poznatog benda Hladno pivo. Već prvi taktovi njihovih poznatih hitova raspametili su stotine mladih ljudi u prvim redovima. Kako je nastup protjecao, tako je energija rasla. Mlada publika znala je napamet većinu tekstova pjesama i više od dva sata dobre svirke poznatih hrvatskih rokera su protekla u trenu. Bila je to zaista prvoklasna zabava.
Na kraju što reći osim čestitati organizatorima na trudu i volji da nešto ovakvo organiziraju. Ove godine je Mrckov memorijal podignut na novu razinu i trebati će puno truda da se nešto ovakvo nadmaši.




Post je objavljen 18.07.2010. u 11:52 sati.