Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Molitva za hrvatski glavni grad! Sutra na Sljemenu! Pridružite se!



Evo, dok komunistički jugonostalgičari prave probleme i "prosveduju" po centru grada, mi koji doista volimo svoju Domovinu i svoj grad, sutra ćemo moliti na Sljemenu - za Mir, za njihovo obraćenje, za našu hrvatsku policiju, za uspjeh radova u centru sve ljepšeg najdražeg nam grada, za našeg gradonačelnika, pa i za hrvatskog predsjednika, za jedinstvo svih Hrvata, za iscjeljenje svih hrvatskih rana iz prošlosti i sretnu zajedničku budućnost, na pravim temeljima katoličke mirotvorne uljudbe i civilizacije...

Proslava Majke Božje Sljemenske – Kraljice Hrvata

Zagreb, (IKA) – Proslava Majke Božje Sljemenske – Kraljice Hrvata bit će u nedjelju 18. srpnja na Sljemenu. Mise u istoimenoj kapeli su u 9, 10, 11.30 i 15.30 sati.

Planinarska družina "Brat Franjo" hodočasti Majci Božjoj Kraljici Hrvata

Zagreb, (IKA) - Planinarska družina "Brat Franjo" u nedjelju 18. srpnja hodočasti Majci Božjoj Kraljici Hrvata na Sljeme. Stoga poziva članove i simpatizere na misu proslave Majke Božje Kraljice Hrvata u sljemensku kapelu u 11.30 sati.
Zajednički polazak predviđen je od tunela u 8.15 sati."

S molitvom i krunicom pobijedili smo i izborili samostalnost Hrvatske domovine, i mir u domovinskom ratu, pa isto tako možemo i sada - za Mir u našem gradu, i pobjedu dobra i napretka!

Odazovimo se svi na ovo lijepo i prigodno hodočašće, baš sad, kada nam to najviše treba, preporučimo naš Grad hrvatskoj Kraljici i Božjoj Majci!




Post je objavljen 17.07.2010. u 20:01 sati.