Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Oprema - tenisice Woolf Firewoolf

Već duže vrijeme razmišljam o nabavi laganijih tenisica za kraće utrke (do 10 km). Trenutno najviše trčim u Asics Gel Nimbus 10, koje su relativno teške, ali to sam znao kad sam ih kupovao i kad mi je Mojca rekla da su za duge treninge po tvrdoj podlozi. O Mojci kasnije.

Firewoolfice sam već ranije primjetio zbog zanimljivog designa. Crveno-zelene su vrlo upadljive, a iz nerazjašnjivih razloga mi je to postalo privlačno. Prije sam volio crne u bilo kojoj nijansi, kao što je to svojedobno rekao gospodin Ford.

Našao sam ih u Zagrebu, vrlo povoljno za samo 175 HRK, odnosno 24 EUR. Prilika koju nisam htio propustiti.

U međuvremenu sam napravio i par desetaka kilometara u njima i zadovoljan sam. Ne mogu reći da osjećam posebnu lakoću, ali ne osjećam ni manjak suspenzije.

Bit će spremne za slijedeću "kratku" utrku.

U svom uzbuđenju i nedostatku vremena nakon ZG Open, zaboravio sam spomenuti da sam nakon utrke bio na oporavku kod *.*micka iz dežele*.*, na compexu. Zahvaljujem *.*micka iz dežele*.*, a na vama je da probate i da si priuštite to zadovoljstvo za doma.

Mojca, još jedna slovenka, ovaj puta ne iz Zagreba, nego iz Ljubljane. Radi u Intersportu (bar je nekada radila), u Rudniku i ciljano sam išao u kupovinu kad je ona radila, ne zato jer ima dobru ... i zgodne ..., nego jer zna više od mene o tenisicama, pronaciji/supinaciji i sl., što na žalost u Zagrebu ne mogu pronaći.

I za kraj par linkova:
Woolf
Woolf hr
i što na sve kažu Veronika i Višnja


Post je objavljen 03.07.2010. u 23:55 sati.