Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rbd4ever-rbd4ever

Marketing

Diego (Christopher)

Diega glumi Christopher Uckermann (Ucker), punim imenom: Christopher Alexander Luis Casillas Von Uckermann, rođen 21.10.1986.g
Meksički je kantautor i glumac. Otac mu je Meksikanac, a majka Šveđanka.
Počeo je glumiti sa 2 godine u reklamama.
Najvažnija mu je uloga ta u seriji Rebelde.
Najmlađi je član grupe RBD. Poznat je kao 'el bebe' (beba).
Bio je u vezi s članicom Anahi 8 mjeseci tokom snimanja Rebeldea, no shvatili su da im je bolje da su prijatelji. Sve članove smatra svojom braćom/sestrama.
Bavi se extremnim skateboardingom, pokupivši razne nagrade.
Također svira bubnjeve.
Tabloidi su pisali o njegovoj vezi sa Dulce, što su oboje demantirali, makar je on izjavio kako bi voljeo biti s njom.
Najnoviji hit mu se zove "Light Up The World".
Najdraža boja mu je crna.
Ima ženku rotvajlera, koja se zove Latosa.
Najdraže serije su mu Simpsoni i South Park.
Uz skateboarding u slobodno vrijeme najrađe sluša glazbu i igra igrice.
Najdraži pjevači su mu Elvis Presley ii Michael Jackson te gitarist Joe Satriani.
A ovo je nešto o njemu.O tome kakav je u seriji.
Diego je jedan od najpopularnijih i najzgodnijih dečkiju na školi.
Sin je političara Leona Bustamantea.
Na početku hoda sa Vitoriom Paz, s kojom prekida kada sazna da ga je prevarila s najboljim prijateljem Thomasom Goycoleom. Kasnije se "pravi" da je u vezi s Robertom kako bi mogao svirati u bendu, pošto njegov otac ne dopušta da se bavi glazbom.
Nakon što Roberta ode u Europu s ocem, zaljubljuje se u Paolu, djevojku koju je Leon platio kako bi spavala s njim, pošto je Diego djevica. Oni se zaljubljuju te odluče pobjeći zajedno.
Leon ih pronađe te mu kaže istinu o Paoli, Diego saznaje da je ona spavala i s njegovim ocem te je ostavlja.
Kada ima probleme često pije, skoro riskirajući svoj život.
Krajem 1. sezone, s Thomasom se kladi da će se Roberta zaljubiti u njega, zbog toga se pravi da ima amneziju. Počinje se zaljubljivati u nju, ali Roberta saznaje da se kladio s Thomasom, te ga ostavlja. Srce mu je slomljeno te je pokušava vratiti nazad.
U 2. sezoni postaje predsjednik vijeća učenika na prijevaru, te u mnogim situacijama pokušava Robertu napraviti ljubomornu, sa mnogim curama kao što su Sol i Lola.
Na kraju nakon raznih prekida završavaju zajedno.
Najbolji prijatelji su mu Thomas Goycolea i Giovanni Mendez Lopez.





Uploaded with ImageShack.us





Evo jos nesto o njemu:





Christopher von Uckermann (Mexico City, 21. listopada 1986.) je meksički glumac i pjevač, najpoznatiji kao član benda RBD.


Glumačka karijera

Christopher Alexander Luis Casillas von Uckermann, poznatiji kao Ucker, kao dječak glumi u serijama kao što su El diario de Daniela. Nakon toga, 2002. počinje glumiti u seriji Amigos X Siempre sa poznatom španjolskom pjevačicom Belindom. 2004. postaje dio glumačke ekipe serije Rebelde gdje je glumio jednog od glavnih likova Diega Bustamantea, sina moćnog političara Leona Bustamantea. Serija je imala 440 epizoda i postala je planetarno popularna. Nakon završetka snimanja serije 2006. surađeje sa svojim kolegom na novom filmu.


Glazbena karijera.

Tijekom snimanja serije Rebelde stvoren je bend RBD čiji je član bio i Christopher. Bend doživljava nezapamćen svjetski uspjeh te Christopher postaje velika zvijezda među svim generacijama. Također je skladao neke pjesme za bend. Nakon raspada benda, Chrisopher se okreće solo karijeri te je objavio singl Lght Up The World Tonight. Samostalni album će izdati krajem 2009 poslije koje odlazi na turneju.

Post je objavljen 16.07.2010. u 23:05 sati.