Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/virginia2010

Marketing

ROOMMATES by Linda

Prvo ljeto u USA smo za cimke imale nase Hrvatice, Luciju, Nevenu I Marinu. Ne trebam ni napominjat da nam je bilo odlicno zivjeti zajedno! Sljedece godine u Virginiji Beach za cimerice smo imale Amerikanke, sestre Elizabeth I …ajme ovoj drugoj sam zaboravila ime. roflHahahha to sve govori kako smo se slagale!! Bile su one drage I to, ali frigas ti to kad ti ne placaju rentu, stalno se smijulje, glasne su navecer, ne postuju te ako spavas a znaju da radis od rano ujutro….itd da sad ne duljim. Ali zadnjih mjesec dana drugog ljeta, kad su te sestre otisle, dosli su nam Alina I Sasa iz Ukrajine. Jao sto nam je biloooo dooooooooooooooobro!!! Predragi su bili!!! Nadali smo se da cemo I ovo ljeto biti zajedno ali Alina je u Los Angelesu, a SAsa je tu, ali nismo mogli naci stan zajedno nikako. Tako da ovo ljeto apartman tj motelsku sobu dijelimo sa 3 Ruskinje, Mashom, Oljom I Annom! A cure su ZAKON!! Pogotovo nasa Masha. Pa da ih redom predstavim.

Olja

Olja ima 18 godina. Nesto je tisa od ostalih. ne znam dal je sramezljiva ili sto, ali svaki put kad se mi svi druzimo ona je u sobi. A s druge strane, na plazu I bazen odlazi skoro gologuza nono ono , kupaci joj je kao sexy rublje! I Anna nam je jednom rekla da je njoj neugodno pit pivo pred nama..stvarno ne znam zasto, ako joj nije neugodno hodat u tangama oko nas!! Ali inace, jako je draga, planira bit do negdje pocetka rujna jer je mama zove doma. Neki dan mi je rekla da je plakala jer joj je tesko radit, a onda sam I doznala da uopce nije ni naviknuta radit…hm…. No bitno je da se mi super slazemo!!! Inace, studira engleski, a ovdje radi u Rodway Inn u housekeeping gdje I zivimo I to negdje od 10-13h pa u Cavalier hotelu (gdje smo mi radile prosle godine) u Room service od 16-17h pa do pola noci. i totalno se vidi kako se ona divi Jeleni i meni. Bas vidim kako smo joj super i drago mi je zbog toga jer se svi zajedno super nasmijemo!!

Anna

Anna ima 19 godina. Sva je sitna I mrsava kao I Olja. Ali je puno otvorenija, pricljiva I nije nimalo sramezljiva. Dapace, 2 veceri je radila u restoranu kao Go Go dancer!! Ja nisam mogla vjerovati…a rekla je da je to vec radila I u Rusiji. Hm..a onda se ljudi pitaju zasto svi Ameri na pomisao na Ruskinje odmah pomisle da su sve striptizete, lake cure I da ne nabrajam dalje. I ona radi iste poslove kao I Olja. E da ,sto je mene zacudilo, odu one na razgovor na posao a Anna na sebi ima kozne hlace i peturdače na nogama headbang Morala sam ovo napomenut ne znam zasto!! heheh
Njih dvije su super cure ali malo ne postuju nas ostale sto se tisine tice npr….masha spava s njima u sobi I vec im je 100puta rekla da neka kad dodu s posla pricaju ili vani ili u wcu jer su ful glasne, a nije da je bas podne, nego vec barem 1 u noci. Ili ujutro ful zalupe vratima pa se jele probudi. Ili kad dodu s posla pa idu jest pa su ful glasne pa ja ne mogu spavat (ako ne zaspim prije nego dodu, danas ih npr nisam cula). Ili recimo sto meni ide na zivce, sto zavrse s poslom u motelu u 13h, na drugom poslu moraju bit tek u 16-17h a one se odmah idu spremat tako da je wc zauzet od 13h pa na dalje..barem sat vremena jer cure svaki ali bas svaki dan peru kosu, Olja se tusira bar 20-25min a di je drugo , sminkanje, peglanje kose ajme majko!! Ali kako one svog sefa zovu na telefon I MOLE GA da ih dode pokupit na posao I da ih preveze doma s posla, nedao bog da voze biciklu jadne..majko moja pa ja bih umrla od srama!!!!
Dobro sve su ovo sitnice..bitno da smo si mi super I da se zajebavamo kakti bog zapoveda!! nej se zalit!! thumbup

Olja i Anna

Photobucket

MASHA

A Masha nasa!!! Koja je to legenda!!! Ona mi je najdraza ocigledno!!!! Ima 23godine I cura je tako na mjestu! Toliko je draga, pametna, jednostavna, vrijedna!!! A smjesna!!! Ma luda je skroz!! Ta cura me svaki dan iznenaduje!! Neki dan se secemo a ona uzela role I rola ko luda, kao da je na ledu!! Pa igra nogomet, odbojku…sretna je s malim stvarima tipa kad je nama dobar dan ona je presretna!! Kad idemo u kino ona je presretna! Kad jedemo lubenicu I kad vidi svo ono voce u ducanu ona cvate!! Kad se svi druzimo I zezamo kod Makedonaca ma nema tog sto bi njoj pokvarilo dan I raspolozenje!!! A nosi neku bakinu majicu tj to mene podsjeca na majicu koju je nosila moja baka I iako to nije ni priblizno u modi, nju boli dzon da li je tko gleda ili ne, da l ice je tko iskomentirat ili ne, ona je jednostavno svoja!!! A kad sazna da ide van plesat, skace po sobi kao da je lutriju dobila!!! Ma toliko je pozitivna da je to cudo!! A radi u obliznjem motelu Del Mar kao housekeeping. Skoro je otisla doma za 4th of July ali smo je decki I mi uspjeli odgovorit tako da ostaje do 10.augusta!! sva sreca!! Kad mi je rekla da ca na ovaj prvi datum, meni su skoro suze pocele! Majke mi! toliko je Makedoncima I jeli I meni prirasla srcu da je to cudo!!!
I evo sad neka muzika u Harry Potteru, violinica svira, vesela muzika I ona si to pojaca I oci joj sjaje od srece! A onda s druge strane podivlja kad cuje Busta Rymesa!!! Onaj tko na zna tko je to..hm najbolje da si ugugla, ali samo cu reci da je to reper koji tako brzo repa da je to cudo!! I sad kad sam joj rekla da pisem o njoj, ma ni ne znam kako da rijecima opisem njenu srecu, bas si je ponosna!!! Ma Mashinke moja!! A svakako je zovemo od milja, Masha, Mashinka, Mashinke! Joj sto je volim!!!
Jednostavno je to cura koju covjek ne moze a da ne zavoli na prvi pogled!!! A kako uziva u prirodi! Toliko je sretna kad vidi neko cvijece! Ili kad popije mlijeko,ma ja vam to ne mogu opisat!!! Pa odemo na pool , Deni izvodi salto, I eto nje iza njega mada ju je strah ALI ONA CE PROBAT! J MA SAME RIJECI HVALE ZA MOJU MALU!! A luda je za hrvatskim jezikom! Ima svoj rijecnik rusko/engleski, a toliko je vec naucila i naseg . vec nas pozdravlja sa dobar dan, laku noc, idemo jesti lubenicu I bas puno fraza. Ima neku svoju teku gdje pise hrvatske rijeci I recenice kao I makedonske! Zaludena je balkanom! Goce je non stop zajebava da ce se ozenit u Makedoniji!! A jesam se raspisala o njoj , a sto cu kad je stvarno posebna!!

Nas dvije najsretnije kad jedemo njami

Photobucket

Ovo je ta "bakina" majica

Photobucket

S deckima....kao i uvijek

Photobucket

Znači mi smo u sobi 210, a u sobi 207 su Makedonci, Deni, Goce, Mile i Nenad! A koje su to legende!! Tako mi je drago da su odmah tu do nas jer se baš u zadnje vrijeme i ne viđamo jer svi radimo a ja kad dodem doma ako radim cijeli dan odmah odem spavat, ali i tih 10ak min kad ih odem samo pozdravit, toliko me oraspolože!! Mi smo si ko neka happy family!!

Deni

Photobucket

Goce

Photobucket

Mile

Photobucket

Nenad

Photobucket

Sva četvorica rade u hotelu Ramada kao housekeeperi, a Goce još radi kao security u noćnom lokalu Deja Blu, u istom lokalu Nenad radi kao neka maskota, to još nisam vidjela ali na samu pomisao se kidam od smijeha rofl Deni i Mile trenutno traže drugi posao, držimo fige!! i uglavnom , dečki su toliko dragi, ma to je balkan što da više kažem!! Jednom me trbuh iznenada rasturao i u roku sekunde su došli MIle i Goce, Mile sa svojom ambulantom, nema koje lijekove nije donio, a Goce mi htio juhicu napravit!! Ma srce moje!! cerek Deni je totalna šaljivđija, a Nenad je došao zadnji i kad sam ga vidjela prvi put,nije mi baš pasao uz ovu trojicu, jer je ko neki manekenić, uvijek lijep, spičkan, gleda se u ogledalo non stop, ne slika se ako nema dobru frizuru, čupa obrve i bolje su mu nego moje (a to mi se nikad ne sviđa zubo) i nije gay, a onda kad smo se podružili ,ajme dobre li duše!!!! Dečki su zakon i tako mi uljepšavaju ove ljetne dane u Virginiji Beach!!!


Post je objavljen 15.07.2010. u 23:43 sati.