Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dreamingisfree

Marketing

Now I miss you more than I missed you before..

Razmisljam o sebi prije njega..prije one večeri kad se sve to dogodilo.

PRIJE: Bila sam sretna, nezaljubljena, uživala u sitnicama, bila zdrava, bez ogrebotina, vesela, uzivala u shoppingu, uzivala u ljetu, uzivala u suncu, uzivala u moru, radovala se putovanjima, radovala se izlascima, voljela se uredivati, nisam bila usamljena, nisam pušila, bila sam smirena.

SAD: Sad sam nesretna, tuzno zaljubljena, ne uzivam u nicemu, imam virozu-sve me boli, iman rane po tijelu, depresivna sam, ne uzivam cak ni u shoppingu, zelim da ljeto zavrsi jer cu ga na jesen opet vidati svaki dan, sunce mi smeta, more mi se gadi, neda mi se ic na putovanja, neda mi se izlazit, neda mi se uredivati, usamljena sam, pušim kutiju na dan, živčana sam.

Mislim se i mislim i dolazim do zaključka da ovako bude uvijek. Uvijek me ljubav sjebe, uvijek kad se zaljubim.
Ovaj put me bas sjebalo posteno. Bio mi je prijatelj dugogodisnji, jedne večeri se dogodilo nešto, par dana kasnije je rekao da ga ne zanimam.
Iskoristio me dobar prijatelj..pa zar sam uistinu potrosna roba?
Mislim, on je rekao da se boji nastavka, da se boji da cu ga povrijediti kasnije..kad se vidimo vanka, gleda u mene tako strastveno..ipak mislim da je zaljubljen..ali zasto ne riskira? Zasto ramislja toliko????

Tuzno je to sto se ne zelim maknuti od njega, zelim da to potraje jer je najbolji dosad. Priznajem, NAJBOLJI je u mojoj maloj crnoj knjižici. Zelim ga, toliko ga zelim. Neznam što da radim. Ne želim novoga, želim NJEGA.






Post je objavljen 15.07.2010. u 14:58 sati.