Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrscvorovic

Marketing

Di, kad i kako se spotaknut na muškića

Mojoj dragoj Filomeni nikako nije uspijevalo spotaknut se preko momčića. Kako je već prekoračila dvadesetu strahovala je da sa njom nešto ozbiljno nije u redu jer su je još u vrtiću prozvali starom curom. Panično pribojavanje da sa njom nešto nije u redu je toliko naraslo da joj je srušilo i ono malo samopouzdanja što je imala. Bojala se gledati muškiće, tako da joj je u samom startu bilo mnogo teže nego ostalim ženama ugledati lika koji bi joj se svidio. Napokon je slučajno vidila jednoga ali mu se dvije godine nakon toga nije usudila prići na bliže od dvjesto metara. Onda se ohrabrila i došla do njegove zgrade, pozvala lift pa pobjegla...
Nakon šta se taj lik oženio, dobio djecu, razveo, dobio unuke i preminuo sretan u dubokoj starosti, File se upisala na tečaj: "Upoznajte muškića dok ima mišića!"

Tamo su je savjetovali između ostaloga da se treba upisati u planinarsko društvo jer je najlakše lika upoznat negdje di se ljudi spontano upoznavaju. Tu je kvalitetno postignut privid da su došli radi sličnih interesa a koji nisu reproduktivne prirode. Naučila je i da nije dobro izlazit u disko jer tamo svi znaju da si došla tražit sexa na brzinu.
Osim toga naveli su joj još par valjanih razloga:
- Konkurencija za planinare ni izbliza nije krvoločna kao za nogometaše primjerice
- Planinari vole popit pa su im žene privlačnije negomuškićima koji ne piju, nogometašima primjerice
-U planini ima više uzbrdica nego nizbrdica pa će usput i lakše otopit salo sa guzice.

Jedini je problem bio što se Filomena nije mogla penjat uzbrdo. Ali je naučila absajlat, a to znači spuštat se na konopu. Na tipa se nije spotaknula.

Rekli su joj da se ne obeshrabruje jer da ljubav ne pada na silu nego se spotiče slučajno. I da ne treba ciljano i planirano tražit momka nego neka samo ide u spizu i platit račune, pa kad naleti, naleti.
Tako je došlo i internet bankarstvo i dostava spize na kućnu adresu pa File više nije tribala izlazit. A računala je: ako ljubav ne smiješ tražiti, onda je bolje stati kod kuće.

Više u rubrici ČikFix

Post je objavljen 14.07.2010. u 13:51 sati.