Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/singlelady

Marketing

Malo putovanja...

A skupila se nespojiva cetvorka... Zaista je ovo ljeto prelijepo... Dijaspora mi se zdruzila, i u isto vrijeme nasla kod mene u svakodnevnici.
Mislila sam da nece biti ovako uspjesno, i nadmasili su sva moja ocekivanja. Nikada se ova cetvorka nije druzila, sve sam ih skupila na neki nacin ja.
Tri osobe koje volim neizmjerno, mogla bih reci i najvise na svijetu...

Mozda i nije tako cudno da se slazu, jer svi karakterom meni odgovaraju, zasto onda ne bi i jedni drugima... ?

No dobro... Sara je prespavala kod mene... Tesko sam uspjela zaspati... svega mozda tri sata...nakon sto se ona dobro ismijala. Ono kad vas uhvati smijeh bez razloga...najgore je.

I probudili smo se u 5, otisli u obliznji motel na kafu, i u auto...
Pjevali smo, plesali... vozili se brzo i sporo... Brat je ugadjao svima.

Stigli smo na odrednicu za neka tri sata...
Ja sam obisla svaku benzinsku pumpu, svaki kafic u koji smo sjeli... Cak sam uspjela osramotiti se u jednom gradu pred svim prisutnim... Umjesto kroz vrata ja sam krenula izlaziti pored vrata... i udarila se... kao u onim komedijama... Uvijek sam mislila da to bas i nije moguce izvesti, ali sad znam da itekako jeste.

Svi su se nasmijali a ja zahvalila Bogu sto nisam iz tog grada i sto ih nikad vise necu vidjeti.

Slikali smo se... neki su morali i zaplivati... Ja ne, sjedila sam u hladu, jer je bilo pakleno vruce... svaki dio koji nije bio prekriven odjecom je uzasno crven.

Ali bilo je divno. Obisli smo 4 destinacije... pregledali njihove posebnosti, napravili dosta dobrih fotki i kuci smo stigli oko 23 h... Toliko umorna da se ne sjecam kad sam spustila glavu na jastuk...

Predivan dan. Osjecam da mi je ovo ljeto jedno od boljih u zivotu...


Post je objavljen 12.07.2010. u 23:04 sati.