Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sapunoteka

Marketing

Najave - sajmovi, nagradne igre, novi proizvodi...

Pokrećemo newsletter
Uskoro ćemo pokrenuti Sapunoteka newsletter, kojeg nam je namjera slati jednom mjesečno, a sadržavao bi razne obavijesti o novim proizvodima, popustima, akcijama, nagradnim igrama i svemu ostalom što mislimo da bi vas moglo zanimati. Ukoliko ga želite primati, zasad se možete prijaviti preko naše kontakt forme.

NOVO! Čokolada & Vanilija
U sapun s našom već dobro isprobanom bazom koju u najvećem udjelu čini maslinovo ulje, dodali smo ovaj put i eterično ulje vanilije. Dosadašnje reakcije su bile cerek - na sajmovima su se razgrabili, te ih još nismo uspjeli imati dovoljno dugo vremena u zalihama da bismo ih stavili u web dućan. No, sad je dostupan ovdje.

Nagradna igra - osvoji Sapunoteka poklon bon od 100kn
Ako imate FB račun i ako ste lajkali Sapunoteku, ili ako to tek učinite, možete sudjelovati u ovoj jednostavnoj nagradnoj igri. Zadatak je da smislite neku vrstu nagradne igre zgodnu za održavanje na Facebooku. I to je to. Klik tu, ili na prozorčić sa strane.

Gdje možete potražiti Sapunoteku ovog ljeta?
Šibenik - u samom srcu Šibenika, kod katedrale. Bit će postavljeni štandovi, a na jednom od njih predstavljat će se Sapunoteka. Tijekom cijelog ljeta. fino
Seasplash - festival u Puli, na kojem ćemo predstavljati naše proizvode i par novih specijalnih proizvoda, poput voska za dredlove s uljem konoplje, ekstra njegujuću kremicu s maslinom, shea maslacem i uljem konoplje... Eh, da, spomenute proizvode moći ćete naručiti i preko web dućana.
Skaville - tko nas nije uspio naći na Seasplashu ima novu šansu na festivalu Skaville, na Krku. zubo

mah

Post je objavljen 12.07.2010. u 19:19 sati.