Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gelender

Marketing

Velebit 130+ izdanje 2010.

Od org. odbora stigao je dopis, pa ga u potpunosti objavljujemo.

V130+ izdanje 2010

trasa: parking Paklenica- Lekine njive- Ivine Vodice- Vaganski vrh- Rujno - Stap- Panos- Baške Oštarije - Alan - Zavižan- Batinovica- Senj kula


start: parking, ulaz Paklenica
grupa A (rekreacija) starta u petak 23.7. u 21.00
grupa B (kult) starta u subotu 24.7. u 5.00


Moguća opcija da A i B idu skupa, staza se može skratiti prema željama i raspoloženju... sve je otvoreno, dogovor nakon prikupljanja prijava.
Izaberi svoju grupu!


• startnine nema, organizacije nema, logistike za sada nema. Ako se javi neki volonter-logističar s autom i slobodnim vremenom, onda se bacamo u dogovore.
limit proizvoljan (poželjno ispod 50 sati)
• cijela tura vodi po planinarskim stazama, a markaciju je dozvoljeno napustiti nakon izlaska iz Oltara
voda na trasi: ispod Anića Kuka, Ivine Vodice, Marasovac, Stražbenica, Stap (valjda je ima), Baške Oštarije, Alan, Zavižan
obavezna oprema: napunjen mobitel, lampa koja radi (za one koje noć zatekne u Raminom koritu poštelati duga svjetla), voda, hrana, karta za one koji ne znaju put itd.
preporučljiva oprema: zaštita od sunca (kapa/krema), dugi rukavi za noć kad se upali klima, čarape B komplet, flasteri itd.
• tko odustane ili postane bezvoljan, može nastaviti do cilja ili se najkraćim putem spustiti na more (ili u Liku)
• upisivanje vremena na kontrolnim točkama obavezno (penkala i kontrolni papiri s popisom kontrola dijelit će se na startu)
ostalo: nije potrebno ići na dom Struge (osim ako netko poželi psihodelični čaj kod Žutog), kontrola Panos je izlaz na makadam a ne objekt, voda na Rujnu i kod Šugarske dulibe na vlastitu odgovornost, kontrola Batinovica je raskršće cesta, štoperica se gasi kod kule ali nakon toga je obavezan odlazak na kupanje u centar
• ako Karizmatična Megafauna (hey Krupicka!) i Planinari nisu aktivni, maline i jagode na nekoliko lokacija (npr. ispod Stapine, Tuževac itd.)
karte za one koje ih trebaju: Smand Paklenica (19) ili Astroida Paklenica, Smand Južni Velebit (18), Smand Srednji Velebit (17), Smand NP Sjeverni Velebit i Srednji Velebit (16 i 16a)... svatko od nas ima nešto od ovoga, pa onaj kome treba neka karta, može kupiti ili ćemo nešto iskemijati/iskopirati
• svatko prolazi stazu na vlastitu (no ne i na tuđu) odgovornost

Prijave na uprigelender@gmail.com (uz prijavu obavezno ostaviti broj mobitela i oznaku grupe), a dogovori o transportu i ostalom u komentarima.

Pizza i piće u Senju za svakoga tko ide ispod 33 sata.

Zabavljajmo se... upri!


Post je objavljen 12.07.2010. u 09:08 sati.