Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thereisanangel

Marketing

nastavak nastavka nastavka nastavak hahaha

I Azra ju je učila.Helena je napredovala,polako ali sigurno. Iako nije bila vješta kao sestra,brzo je učila.Azra je bila stroga kao mentor,često se znala izderati na nju no to joj je pomagalo. Kad je bila bjesna,mogla je sve.Bilo je situacija kad bi gotovo pobijedila ali Azra je bila prokleto brzo,
imala je nevjerovatne reflekse i sposobnost da izbjegne ili odbije udarac mača. Dani su prolazili a Heleni je išlo kao podmazano.Streličarstvo je brzo savladala,mačevanjeje malo teže učila iako ni tu nije bilo velikih problema.Onda je jednog dana,ljuta i iživcirana jer ju je Azra OPET porazila,uzviknula-Da ti se bar mač pretvori u prah!!! Istog trena Azrin mač se pretvorio u hrpicu prašine na tlu.
-Helena!!!
-Oprosti,oprosti,nisam namjerno....
-Pa što se imaš ispričavati? Znaš li što si upravo napravila? Upotrijebila si magiju,sad ću te i to morati učiti.
-Još neprospavanih noći?I što sad? Bit ćemo magični duo?
-Trio.
-???????????
-Santos će nam se pridružiti. Ne,čekaj,ti ćeš se nama pridružiti jer smo nas dvoje magični duo.
-Santos? Tko je to? Možeš li mi ga opisati?
-On je moj.... Prijatelj. Zašto da ti ga opišem?
-Da znam što mogu očekivati.
-Visok,vitak,mlad...
-Koliko godina ima? Koje boje su mu oči i kosa?
-Želiš li ti čuti kako izgleda ili ne? Ako ćeš me prekidati,pustit ću te da čekaš. Dakle,već sam ti rekla da je mlad. Ima osamnaest godina. Oči su mu,zelene,nevjerovatno prodorne.Smeđe kovrče uokviravaju mu lice. Uvijek je odjeven u crno. Vješt je na maču ali prvo će se pokušati izvući riječima,a ako to ne upali,onda zajedno sredimo situaciju. On je jedan od onih koji mame uzdahe kad šetaju gradom.
-Sviđa ti se,priznaj-rekla je Helena veselo.
-Ne,samo mi je jako dobar prijatelj.
-Lažeš,sviđa ti se. Najradije bi se bacila na njega i...
-Daj zaveži više. Stalno melješ.
-Sviđa ti se,sviđa ti se, sviđa ti se !!!!!!!!!!
-Začepi!!! Helena je istog trena zašutjela. Uspijela je u svom naumu. Oduzela je Heleni glas. Ova je trpjela petnaest minuta a onda je grančicom ispisala-Hoćeš mi sad vratit glas?
-Ne. Volim tišinu,još bi malo uživala-rekla je grohotom se smijući. Helena se namrštila i to ju je još više nasmijalo. Uskoro to više nije zvučalo kao smijeh već kao hijensko cerekanje.

Post je objavljen 12.07.2010. u 09:08 sati.