Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/narodnapolitika

Marketing

F.R.E.A.K.


Mnogo ljudi zbog genetski urođene gluposti nemaju smisla za humor pa smo za njih , radi lakšeg praćenja današnjeg teksta simbolom:(*'%) označili smiješna mjesta u našoj današnjoj epizodi .
Kao prvo, ispričavamo se svim našim vjernim poklonicima što smo se malo ulijenili u zadnje vrijeme . Znamo da Vam je katedrala duha zvana 'SPIG' postala izuzetno važna stvar u životu . Potpuno razumijemo Vaše ogorčenje kad nakon teškog dana na poslu i slušanja šefa koji je jedva završio osnovnu školu (*'%) uključite kompjuter i shvatite da na omiljenom sajtu već danima nema novog teksta koji liječi dušu . Sigurno ste pomislili : ''Eto , taman sam pronašao oazu mira i zadovoljstva , a ona propala !''
E nije ! I neće tako skoro !
U ovom zloćudnom tumoru zvanom Voljena Domovina (*'%) ima dovoljno gluposti i inspiracije za idućih 100 godina tako da za naš opstanak nema straha…A smanjenu kreativnost opravdavamo pojačanim poslom , redovitim odlaskom na plažu i redovitim praćenjem Svjetskog prvenstva .
Budući da nam svima nedostaje toplih i patetičnih priča današnju epizodu odlučio sam posvetiti jednom od najznačajnijih Hrvata 21. stoljeća . Čovjeku koji je svojim nesebičnim promicanjem drukčijih svjetonazora unio tračak svjetla u javno mnijenje .
To je , pogađate , Zoran Milanović (*'%)!
???????????????????????????????????
Šalim se , normalno , današnja epizoda posvećena je – mom kolegi !
On je zadužen za složenu računalnu obradu naših tekstova , on je napravio raskošan dizajn našeg bloga (*'%) koji izgleda kao onaj arapski hotel-jedro …
Inače , moj kolega rođen je na ovom našem lijepom dalmatinskom otoku punom kliktaja galebova i krikova overdoziranih … Još u mladosti je primijetio da se razlikuje od svojih vršnjaka . Umjesto da kao sav normalan svijet navukao na drogu , alkohol , nogomet , nestašluke , ustašluke (*'%*'%-jako smiješno) i sl. on se navukao na SF !
Pod pojmom SF tu ne mislim na one papke od 40 godina koji se bez imalo srama obuku u mister Spocka i misle da su Boga za jaja uhvatili . Tu se ubrajaju , prvenstveno , oni pravi fanovi koji su najprije pročitali 'Gospodara prstenova' , a tek onda gledali film . Moj dragi kolega je npr. pročitao kompletnu 'Dinu' Franka Herberta (12 knjižurina ukupne mase nekih 30 kilograma ). Dok je guštao u jednom dijelu sage nekog seoskog mlatimudana (*'%) su pitali da iznese svoje mišljenje o njemu , a ovaj je odmahnuo rukom i rekao rečenicu koja najbolje opisuje ćušpajz od naše kulture . Rečenica glasi :''On? Ma on ti je u kurcu (penisu - op.a.) ! On ti čita knjige !''
Stvarno , kako netko može čitati knjige, a da mu to nije nametnuto ?
Zna se što se čita !
Lektira (jer se mora), ''24 sata'', parovi iz 'Germanie', markice na cigaretama, etikete od Karlovačkog , teletekst…a knjigu od 300,400,5000 stranica mogu čitati samo pederčići s debelim naočalama .
I tako je moj kolega rastao , odlakavio , spolno sazrio, bivao sve neprilagođeniji i počeo sumnjati u samog sebe , a onda je upoznao frustriranog tipa poznatijeg kao – Ja.
Prvi put u životu je mogao odahnuti shvativši da ipak nije normalan , ali bar nije sam. Tu svoju nenormalnost odlučili smo prenijeti na međumrežje u obliku projekta ( 'projekt' - kako to glupo zvuči) ''Seks,politika i gospodarstvo'' i stvarno nam je drago kad smo uvidjeli da imamo još istomišljenika .

Još Hrvatska ni propala , dok mi živimo
Dani su joj odbrojani , pa se sprdamo ….


Post je objavljen 10.07.2010. u 22:11 sati.