Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/enika36

Marketing

glazba,mladost,smotra

Prosli vikend u nasem malom mjestu od samo 1600 stanovnika bilo je veoma veselo.. Naime odrzana je 17. smotra puhackih orkestara i limenih glazbi Medjimurske zupanije pa je bilo prisutno ni manje ni vise: bang kako vam ide matematika? 1\4 mladih glazbenika belj odnosno na svakog cetvrtog stanovnika jedan glazbenik. ha ha . njih 400 wink Nastupilo je 8 orkestara iz Medjimurja i kao gosti mladi glazbenici iz Budimpeste odnosno orkestar glazbene skole .
Diana svira vec 6-u godinu u Puhackom orkestru opcine Donji Kraljevec koji je i bio domacin ove smotre.
Image and video hosting by TinyPic

Uzitak je bio slusati poznate zvuke u malo neobicnoj izvedbi kako kazu pleh glazbi bilo je tu svega Abbe, filmske glazbe: Pirati s Cariba, ali najljepse je to sto su sve to redom djeca i mladi koji su svoje slobodno vrijeme odlucili korisno iskoristiti naravno uz pomoc kojeg starijeg kolege sretan kao i profesora koji ih vrijedno uci i drzi na okupu cak i u ove ljetne dane...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Na smotri su sudjelovali:

Gradski puhački orkestar Mursko Središće, voditelj Petar Novak prof.
Puhački orkestar Općine Mala Subotica, voditelj Davor Požgaj prof.
Gradski puhački orkestar Čakovec, voditelj Ivan Belovari prof.
Puhački orkestar Opčine Donja Dubrava, Antun Horvat prof.
Limena glazba Belica, voditelj Danijel Požgaj prof.
Puhački orkestar Goričan, voditelj Luka Dominik
Limena glazba Dekanovec, voditelj Ivan Mučić
Puhački orkestar Općine Donji Kraljevec, voditelj Ivan Belovari prof.
Puhački orkestar Glazbene škole Hubay - Budimpešta

Prije početka smotre pred mnogobrojnom publikom održan je uz koračnice mimohod puhačkih orkestara i limenih glazbi od zgrade Općine do sportske dvorane. Nakon toga sljedilo je postrojavanje svih sudionika pred Sportskom dvoranom.
Izvedena je himna Lijepa naša te himna "Kraljevčan 38" koju je napisao prof. Ivan Belovari a koju su izveli svi prisutni orkestri.
Image and video hosting by TinyPic

i za kraj evo jedan dio (crkla mi baterija) ovo je skladba Hrvatski biseri u aranzmanu N.Kalodjere a u izvedbi Puhackog orkestra opcine Donji Kraljevec pa uzivajte,,,, mi jesmo wavewavewaveDo iduceg javljanja svima jedan vruci pozdrav wavewavewavePost je objavljen 09.07.2010. u 18:04 sati.