Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

Ona se vratila kući...

Stvarno ne znam zašto se iznova čudim koliko je život čudestan!! Ne možeš ga karakterizirati jer čim to počneš činiti život se počne ponašati posve van kontrole i svih pravila! Taman sam pomislio kako znam na koji način život funkcionira i skužim da nemam pojma!!!
Mislio sam da sam izgubio nekoga veoma dragog svome srcu, i zaista se tako činilo i meni i svima koji su znali za tu osobu!! Ja sam to negirao stvarno dugoooo jer nisam htio sebi priznati da su osjećaji koje sam gajio prema toj osobi nevažni jer te osobe nema.. I kad sam se počeo navikavati da se osoba neće vratiti ona se pojavi sasvim iznenada i ponovno sve POLUDI!!!!!
Koliko puta me život tako izigrao već sam trebao da se naviknem na takav razvoj situacije ali kao što rekoh, ne možeš se naviknuti na život! Možeš se samo naviknuti da će te tu i tamo iznenaditi! Ponekad će iznenađenje biti ugodno a vrlo često će biti loše!
Svašta mi se dogodilo u proteklih 6. mjeseci i kad bi morao odvagati između dobrih i loših stvari loše bi prevagnule! Ali one dobre stvari koje su mi se dogodile uveliko nadmašuju ove loše jer te dobre želim pamtiti a loše ne!
Sad sam toliko sretan da bi mogao poletjeti.( ne doslovno naravno - jer bi to bio vrlo kratak i bolan let ), što bih mogao jer ipak sam ja u remetama Bogu iza tregera ali neću...
Samo sam eto htio reći da se ljudi vračaju i onda kad se ćini da nema nikakve nade!!

Post je objavljen 09.07.2010. u 16:48 sati.