Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Peticija za izmještanje trafostanice i dalekovoda


grad Ploče

Nakon nedavno održane Osnivačke skupštine udruge Građani za grad Ploče - odmah se krenulo u akciju bez zadrške! Glasovi građana za izmještanje predviđene trafostanice skupljaju se punom parom, jedinstvo i odlučnost građana je ovu temu uspjelo progurati i na sjednicu gradskog vijeća, stvari se pokreću sa mrtve točke, građanske inicijativa se nastavlja, borba za našu budućnost se nastavlja, prenosim obavijest sa svih lokalnih portala...

Obavještavamo stanovnike našeg grada (Ploče) i okolnih mjesta da je u tijeku potpisivanje peticije za IZMJEŠTANJE TRAFOSTANICE ( 110 kV ) I DALEKOVODA (110 kV) iz urbanog dijela našeg grada.

Udruga GRAĐANI ZA GRAD PLOČE pokrenula je potpisivanje peticije jer smo uvjereni da se za pitanje koje je od životne važnosti za naš grad treba pitati građane za mišljenje. Stoga vas pozivamo da potpišete ovu peticiju i putem referenduma nedvosmisleno poručite što mislite o ideji da se trafostanica i dalekovodi izgrade na previđenoj lokaciji u urbanom dijelu našeg grada.

PETICIJU MOŽETE POTPISATI U SUBOTU 10. SRPNJA 2010 OD 8:00 DO 12:00 SATI NA TRŽNICI I ISPRED ROBNE KUĆE (KONZUM) U PLOČAMA, TE ISPRED TRGOVINE STUDENAC U STABLINI.

PREDSJEDNIK UDRUGE GRAĐANI ZA GRAD PLOČE
Ivica Popovac

Forza građani! thumbup

Post je objavljen 08.07.2010. u 22:22 sati.