Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shnitalondonskesalame

Marketing

Spoznaja.

Gradim put od kamenja. Nadam se da će bit dug i da se neće srušit jer je ispod mene duboka provalija. Ne želim da me proguta. Ponekad puštam ljude da hodaju po mojem putu. Sviđaju mi se i želim da mi pomognu gradit ga iako oni grade i svoj put. Sa nekim posebnim želim graditi zajednički put. Nadam se da će biti dug i čvrst jer je ispod nas provalija. A ne želim da neko od nas padne.
Trenutno sam na izgradnju puta pozvala jednu djevojku. Nisam ju znala al vidjela sam joj poseban sjaj u očima i svidjela mi se. Vidjela sam odmah da je posebna, neiskvarena i željna prijateljstva. Imala sam pravo jer ju sada i više nego volim.
Ponekad mi se čini da se spopiče na putu. I ja se nekada spotaknem, ali ne sviđa mi se kada se to njoj događa. Rađe bih da se meni to događa. Osjećam ogromnu prijateljsku povezanost s njom od trenutka kada smo se prvi put vidjele.
Pokušavam joj zavezati žnirance, ali nekako se uvijek odvežu. Zato ću joj kupiti nove tenisice. Ne želim da pati kada se udari!
Ta djevojka je skromna, ne znam tko ju je tako naučio jer je prepuna vrlina. Kvragu da ih ja imam derala bi se cijelom svijetu da sam posebna. Al to je vjerojatno samo dio njene posebnosti i intrigantnosti. Ljudi koji ju ne poznaju nemaju pojima da im upravo takva prijateljica treba. Možda je zato i meni bolje. Mogu osjećati da sam i ja njoj posebna koliko i ona meni. Ne znate kakva je to privilegija. Ma ni ona sama ne zna!
Gradim put od kamenja. Puštam ljude na njega, ako mi se čine u redu. Pazim ih da mi ne padnu u provaliju. Duboka je, jako.

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 08.07.2010. u 01:16 sati.