Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelwitherror

Marketing

Kakvih samo žena ima..

Pozz svima..Eto upravo se vratila s Lucijinog rođendana..Bilo je super..ne sjećam se kad sam se zadnji put toliko nasmijala.Bilo je super no kad pogledaš neke dijelove grozno..Ovo ću pamtiti cijelog života,no sada se nadam da se neću sjetiti onog "lošeg" dijela..

Uglavnom rođendan je počeo u 15 h,jer je film koji smo trebale gledati počeo u 16 h.No koliko smo se napričale,nasmijale i naravno pojele tortu wink (Lucija,Ivana i ja),vrijeme je prolazilo pa smo odlučile otići u obližnji Konzum kako bi si kupile nešto za popiti.U Cinestaru srednja cola,koliko znam,košta oko 15 kn,te nikome niti ne pada na pamet potrošiti toliko novaca,dok si za istu cijenu kupimo dvije cole od 0,5 l.Tada smo si poželjele i čips i dok smo tako raspravljale kako je nepošten ovaj svijet jer u vrećici čipsa dobiš čipsa koliko je zapravo polovica te vrećice,Lucija je shvatila da to početka filma ima još 15 min.Na blagajni smo izgubile ono 5 min,te smo svim silama i snagama trčale do Glavnog kolodvora ne bi li ušle u tramvaj broj 6.U kinu smo da bi samo kupile karte čekale 15 min,te zakasnile oko 10 min na film no bio je odličan.Film se zove "Philip Morris,volim te",drama-komedija.Dobile smo super mjesta,no klinci koji su sjedili iza nas lupali su nas nogama,što nije bilo baš "super",no kad se Ivana izderala na njih sve je stalo rofl

Već pred Lucijinom kućom dogovorile smo se da odemo u park.Skupile smo se u kućicu-tobogan ili kako to već zovu i smijale se kao nikad.I tu počinje ono najgore.Iz jedne kućice pored parka izletila je neka baba živčano vičući na nas,da što divljamo? Pa čekaj malo,ja imam pitanje..Čemu služe parkovi? Da se šuti i sjedi? Da se šapće iako bi svi najrađe "pukli" od smijeha? Ne! Park služi,koliko se sjećam,za igru,zabavu,veselje!Pa smo nas i tri to radile..smijale se..zabavljale..no nismo divljale,ipak takve nismo.I što baba ima meni govoriti da se odem doma "teliti"?! Nakon toga iz kuće je izašla još jedna žena,pretpostavljam njezina kćer i prišla tom toboganu derući se na nas.Ja sam se osmijehnula jer sam vidjela da bi Lucija puknula na nas..i onda je počelo..počela se derati na mene kako sam to odgojena(?),da ona ima dijete i to..Pa mi je rekla da siđem..I tada se nešto probudilo u meni.Rekla sam joj "neću!",ona meni siđi ili ću te ja odvući i tako se ona meni prijetila,dok ja njoj nisam rekla pozvat ću vam policiju,a ona meni zovi..kažem vam bila sam sva u šoku,kao i Lucija i Ivana..kakvih samo žena ima,kako bi rekao Boris Rogoznica,to mu je naime ime jedne pjesme.

Sutra mi dolazi Jelena,prespavat će kod mene,jako sam vesela.Pričat ćemo do 2 u jutro naughtysmijeh,kao i svaki put,pogledati neki film,nasmijati se do suza i od umora zaspati oko 3 smijeh.

I to je bilo to za danas,liječim se još od raznih šokova,ali sam na neki način ponosna na sebe što sam se usudila suprostaviti se toj ludoj ženilud.Jadno njezino dijete.

P.S.-htjela bih se zahvaliti ruby na svim komentarima i pozdravima..ruby šaljem ti veliku pusu sretankiss

Kiss kisswavemah



Post je objavljen 07.07.2010. u 20:35 sati.