Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broduboci

Marketing

Ukazanje u međunožju

Iako smo još do prije petnajst-dvajst dan(n) popižđivali šta smo još u dugim rukavima(n) i šta svako malo vrimena moramo iz škafetina vadit vunene šalove i rukavice, sad se najedanput svi kao ono čudom čudimo, kako su 'vo naglo udrile paklenske vrućine.
Di god prođeš, sa svih strana odzvanja ista pisma:
-Astigospe šta je vruće!
-Ne govori mi ništa ćerce, vas sam se spotila!
-Najbolje sest digod u ladovinu di malo pušika...
-E, ma sila bi ja kad bi imala na šta sist, oni moj tuntle kupija prije misec dan nike plastične katrige, dvi su odma pukle, treća se iskrivila a četvrta raskrabila!
-Ae...

E da, ne triba bit baš puno pametan za shvatit kako više valja jedna puntižela priko dvi blokete nego sve one plastične zvizdarije iz Minimaxa, Baubrice i ko zna kako li se još sve ne zovu ona megaskladišta za prodaju boze, celuloze i ostale robe široke potrošnje.



Ma, pustimo sad to, lako ćemo za šentade i kontrade, nego moram vam priznat da meni svaki put kad udru vrućine, na vidilo izađu neki skroz drugi problemi.
I sad ne znam je li mi baš pametno o tome 'vako javno pričat jerbo se taj moj glavni problem nalazi pravo drito i ravno među nogama!
Među nogama!?
Eeeee, baš tamo, mislim ni vamo ni tamo, ma ne među vašim nogama, nego mojim, šta ste se odma pripali!?

Inšoma, koje god gaće liti nosija, duge, kratke, trikvarta svejedno, obavezno mi se izderu u području međunožja.
Stvarno nemam pojma je li to radi liđerastih materijala ili mojih, da prostite-guzica koje su 'nako- malo obilate, a možda imam bedra ka u bika Rudonje, ali evo, ne mogu obuć iste gaće pet-šest puti da se ne počnu, kako bi reka, linjat, rastizat, pritvoru se u ništa, e, ma razumite već šta oću reć!
Benti, u čas mi popuca!

Sve ostalo bude dobro, niti boja izblidi, niti botuni ispadaju, patent falabogu ide gori-doli bez problema, ali to područje, znate di već, u čas postane kritično, čim ja doli osjetim lagašni propuh, odma znam koja je ura.
I onda računam, ako ne poduzmem hitne korake, dogodit će mi se ukazanje u međunožju!

A šta ću onda, jadantisam!?
Ne mogu kupovat nove gaće svaka dva-tri dana pa nisam ja rokofeler! Ne mogu opet s druge strane ni počet nosit suknje, benti, šta će svit reć!?

I ovi, ne znam, možda bi tribalo uputit jednu prosvjednu notu svim tim proizvođačima tekstilne konfekcije, neka pojačaju bome malo kritična područja debljim ili kvalitetnijim materijalom, ne može imat isti tretman štatigajaznam - kolino ili gnjati, i s druge strane, kako da rečen - intimni dijelovi tijela... e!

Ako uspijem skupit još ljudi koji pate od istoga problema, možemo organizirat i masovne prosvjede pod motom - "Želimo dostojanstven tretman među našim nogama!"



P.S.

Znam, sve znam, ni danas mi slike nemaju veze sa zadanom temom, ali eto, da se malo rasfriškamo od ove problematike, to radim samo u znanstvene svrhe, naime, samo pratim umjeren razvoj dnevne naoblake...



A i malo kiča uvik dobro dođe belj



Post je objavljen 06.07.2010. u 11:00 sati.