Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thereisanangel

Marketing

Nastavak :)

Helena je osjetila ubod ljubomore,jer,ona je imala hrpu udvarača, a nijedan od njih nije propustio priliku da ispita svoju vještinu mačujući se s Azrom. Naravno,kako je ona bila jedna od najboljih boraca u zemlji nikako je nisu mogli pobjediti ali bar su znali da moraju više vježbati. Nije mogla lagati Azri,no mogla je biti otrovna i gruba ako je htjela.-Želi da joj kažem istinu. Pa to ću i učiniti,samo na svoj način. Na par minuta zaboravit ću što me dadilja učila i bit ću okrutna-pomislila je i naglas rekla-Dobro,reći ću ti što vidim. Bit ću iskrena,pa bih te možda moglo i uvrijediti ono što ću ti kazati ali sama si to tražila.
-Pa,hajde,gukni onda. Teže je izvući riječi iz tebe nego natjerati onu pticu na grani da mi doleti na ruku.
-Lako je tebi navesti pticu da ti sleti na ruku jer tebe životinje vole. I kako da je znam da se ne koristiš magijom? Možda si i ovog zeca kojeg smo večerali ubila na taj način!
-Ne koristim se uvijek magijom,znaš! To mi samo oduzima snagu,puno više energije nego sam lov! Nemaš razloga biti ljubomorna na mene zato što sam to nasljedila od majke! Nije baš lako naučiti sve ono što sam ja morala učiti od svoje dvanaeste godine! Kladim se da bi ti odustala nakon dva sata jer očekuješ da ti se sve donese na pladnju! Koliko mi je vremena oduzimalo učenje magije,mačevanja i streličarstva ali ipak nisam sve poslala kvragu iako noćima nisam spavala zbog raznih formula i različitih načina obrane i napada u mačevanju!Kako si isprazna i nezahvalna! Tvoj život sastoji se od otmjenih plesova,čajanki i koketiranja sa plemićima i bezbrižna si jer imaš hrpu čuvara oko sebe a uopće nisi u opasnosti-govorila je Azra dok je spremala svoj ležaj i kupila svoje stvari. Kad je sve spremila u bisage,popela se na konja i pogledala preko ravnice.-Azra,da si smjesta sjahala. Ne bi se usudila ostaviti me ovdje samu-uspaničeno je rekla Helena.
-To misliš? Gledaj me samo-rekla je i natjerala konja u galop. Kad ih Helena više nije mogla vidjeti,zaustavila je konja i rekla samoj sebi-Sad vidi da bi se usudila-onda se obratila konju- Sjeno,idemo preko rijeke Sorsen pa ćemo valjda stići do ertena na vrijeme. Santos nas očekuje.

Post je objavljen 05.07.2010. u 17:52 sati.