Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hsls-popovaca

Marketing

Izabrano novo vodstvo HSLS-a Sisačko-moslavačke županije


fotografija:HSLS
Sisak - petak, 2. srpnja održana je Izborna skupština liberala Sisačko-moslavačke županije na kojoj je za novog predsjednika Županijskog vijeća izabran Davor Žmegač.

Izbornoj skupštini nazočio je i predsjednik stranke Darinko Kosor. Predsjednik je u svom govoru pohvalio dosadašnji rad i istaknuo kako „dobrih rezultata nema preko noći“ te da moramo „vratiti onaj pozitivan kotač povijesti kad je HSLS bio samostalna stranka, kad je samostalno izlazio na izbore i kad je imao povjerenje građana“.

fotografija:HSLS


Za novog predsjednika Županijskog vijeća HSLS-a Sisačko-moslavačke županije izabran je dugogodišnji gradonačelnik Kutine, Davor Žmegač. Novi se predsjednik zahvalio dosadašnjim članovima i vodstvu Županijskog vijeća jer su „u teška politička, ekonomska i financijska vremena vjerno služili i radili za HSLS.“ U svom je govoru istaknuo kako su u Sisačko-moslavačkoj županiji prijeko potrebni „zajedništvo, konsenzus i sinergija i inicijativa za okupljanje“. Novi je predsjednik pozvao sve stranke centra liberalne provenijencije, udruge, nezavisne liste mladih, civilno društvo da „zajednički stvaramo politiku za bolji život naših građana.“

Za potpredsjednike Županijskog vijeća izabrani su: Krešo Bočina, Lidija Ikasović, Ivan Bakšić, Zdravko Nikšić, Marija Starčević. Za tajnika Županijskog vijeća izabran je Zlatko Paulin.




fotografija:HSLS


S posebnim zadovljstvom možemo istaći da OO HSLS-a Popovača u Županijskom vijeću predstavljaju tri člana...predsjednica dr. Marija Starčević kao potpredsjednica Županijskog vijeća, Dražen Kocet član Županijskog vijeća te Andrija Ričko član Statutarne komisije


Post je objavljen 05.07.2010. u 14:15 sati.