Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srdradonic

Marketing

"BRKLACI" opet pobjednici



Po drugi puta, u četiri održana turnira u balotama, ekipa nazvana "BRKLACI" - Žarko, Joško, Željko i Ante, osvajaju pobjednički pokal i zlatne medalje. Drugo mjesto su izborili Željko, Krešo, Milenko i Davor (rezervni igrač).



Za vrijeme odigravanja finala balota, na malonogometnom igralištu se odigravala se ženska revijalna utakmica.

Ivana Jakelić na golu, Sanja Juras, Marijana Živković, Iva Pekas, Katarina Živković i Ivana Budinčević su branile plavu boju ŠRD RADONIĆ - ŽIVKOVIĆI.
Ivana Dželalija na golu, Kristina Periša, Ivana Džepina, Andrea Hodak, Antonija Budanko, Ivana Gugo, Nensi Čačić, Josipa Živković, Helena Tomić, koje su na međunarodnom festivalu ženskog nogometa u Lepoglavi osvojile prvo mjesto od 12 ekipa iz slovenije, bosne i hrvatske, predstavljale su DSR "sport za sve" KNIN.
Krajnji rezultat odjičnog susreta završio je pobjedom gošća sa 1 : 3.
Golove su postigli: Sanja Juras za ŠRD, te Antonija Budanko i Nensi Čačić sa dva gola za DSR.



Kako je i planirano, zajednička večera svih sudionika Ivandanskih događanja održana je na igralištu uz svirku harmonike i gitare za pobjednike balota.





Ovom prilikom se posebno moramo zahvaliti g. Draganu Lujanoviću koji je organizirao i doveo svoju žensku malonogometnu ekipu iz Knina, također i g. Zoranu Brkiću - sponzoru ivandanskog turnira.
Zahvaljujemo se svim učesnicima turnira u balotama na odazivu.
Posebna zahvala organizatorima cijele fešte kao i svima onima koji su pomagali da se sve održi po planu.
(173)

Post je objavljen 04.07.2010. u 21:35 sati.