Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Natalie Dormer u filmu W.E.

Britanska glumica Natalie Dormer će utjeloviti lik kraljice Elizabethe, poznatije kao kraljica majka, u Madonninom drugom redateljskom filmu 'W.E.'. Kraljica popa će najvjerojatnije prikazati negativnu stranu Kraljice Elizabethe Bowes-Lyon koja ima sličnu subdinu vojvotkinje Wallis Simpson - dva puta rastavljena žena iz američkog visokog društva koja je dovela do mnogih pobuna kada je kralj odlučio da je oženi. Daleke 1936. godine je iznenadno postala kraljica kada je njen zet Edward VIII. abdicirao da bi mogao oženiti Amerikanku Wallis Simpson.

"Svi se sjećaju kraljice Elizabethe kao naborane 97-godišnjakinje, ali ja ću je glumiti kada je imala između dvadeset i trideset godina. Bila je prilično drzak i pametan igrač", govori Dormer. Dodala je: "Nikada nije govorila javno, uvijek je to ostavljala svom suprugu, kralju. Iako je uvijek bila dominirajuća snaga u braku, stijena i mislila brže od kralja, nikada se nije miješala u njegovo vodstvo. Nikada nije uzimala zasluge za to." Natalie Dormer je poznato lice iz TV serije The Tudors, a glumila je i u filmu 'Casanova'.

Madonnin film 'W.E.' već ima nekoliko promjena. Američka glumica Margo Stilley je odbila biti dio ovog filmskog projekta zbog "umjetničkih razlika". Zvijezda filma '9 Songs' je prihvatila ulogu Lady Thelme Furness ali ju je ubrzo odbila. "Dobila sam ulogu, ali sam uvidjela da između mene i Madonne postoje umjetničke razlike. Madonna je zaista nešto neviđeno. Želim ostalim glumica mnogo sreće jer su svi jako talentirani."

Film 'W.E' će najvjerojatnije izaći 2011. godine.



Post je objavljen 04.07.2010. u 19:46 sati.