Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

NEVIDLJIVI KOMPAS



i dok čitam svoje pjesme ...

Image and video hosting by TinyPic
slika: digital artist

napisano 03.09.2004. u 6:58h | na portalu iskrica-weblog
iz 1. zbirke "SJENA DUŠE"

http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=31551

Sreli smo se, riječi su potekle same, uzvratila sam šutnjom, jer samo šutnjom u sebi mogu te dotaći u nekom trenutku otvaranja.

Među nama nema zaleđenih rijeka varljivog leda preko kojeg se ne usuđujemo prijeći, samo jedan plavi san u koji se umatamo i vjerujemo.

Kupio si jučer jedno poslijepodne i donio mi ga na dar, obećao si pomaknuti zelene zavjese u mojoj sobi što ih je do sada pomicao samo vjetar, ali nemiran, nepostojan, završio si u vjerovanju, da se globus ipak vrti sam oko sebe, a ne oko tebe.

Velikodušno si me ispratio u zemlju snova šapatom ispod Mjeseca i kao mrtvi zavodnik odšetao u noć, vođen nevidljivim kompasom što te uvijek i uvijek ponovno vraća k meni.


Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem

ISBN 978-953-7673-60-4

Sva autorska prava pridržana.
Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


"I'm an undying mystery. Even if I share pieces of my thoughts, you'll never be able to guess my next move because I do everything in silence." ~ Unknown Author


Post je objavljen 04.07.2016. u 13:05 sati.