Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skbrda

Marketing

Brđanska skupština

U Šahovskom domu na Blatinama održana je 1.srpnja izborna skupština Š.K.Brda.
Novi-stari predsjednik je Tiho Bužančić, izabran jednoglasno kao i prvi put, prije skoro četiri godine. Na skupštini se okupilo 20 članova kluba te Jozo Barać kao klupski prijatelj i predstavnik Š.K.Mornar.
Nakon skupštine održano je i drugo svečano otvaranje prostorija na Blatinama, a za koji dan očekuje se i navala šahista u zajedničke prostorije. Čeka se naime da profunkcionira šank, prijeko potreban u ovim vrućim danima.
Brđani su inače krenuli u pripreme za ligu koja počinje za točno dva mjeseca. David Berczes uspješno je registriran i igrat će na drugoj tabli. Tako je odlučio kapetan Krnić, pa će Brđani u 1. kolu najvjerojatnije istrčati u slijedećem sastavu:
1.Šarić
2.Berczes
3.Brulić
4.Šušak
5.Ivić
6.Katavić
Rezerve su Ćurić i kapetan Krnić

Obzirom da su u posljednje vrijeme neki članovi druge momčadi "grintali" da se samo prva momčad pojačava, velikodušni predsjednik odlučio je i njima udovoljiti. Tako su za drugu momčad potpisali iskusni Marinić Kragić i mladi Josip Meštrović, velika nada Brđana u godinama koje dolaze. Kapetan ekipe, Zlatko Tomić, uvjereni smo, na radnom mjestu u metropoli zadovoljno trlja ruke i kuje planove za jesenski prodor u vrh 3.lige.
I tako, dok u klubu vladaju sloga i sklad, na košarkaškom igralištu u Sportskom centru Brda pojavila se skupina koja navodno rovari protiv određenih struktura u Š.K. Brda. Radi se o stanovitom "košarkaškom lobbyu", a motivi su im zasad nepoznati. Zato je predsjednik Bužančić dao nalog novoizabranom predsjedniku Stegovne komisije Mladenu Kapitanoviću da što prije ispita događaje na košarkaškom igralištu.

Post je objavljen 04.07.2010. u 10:27 sati.