Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

O Madonni

Helen: Madonna je pretvorila žene u kurve!

Australska pjevačica Helen Reddy je u razgovoru sa BlogTalkRadio komentirala odjevanje današnjih pop pjevačica i žena uopće, te je okrivila Madonnu zbog pretvaranja žena u kurve.

Ispričala je svoje nedavno iskustvo gdje nije mogla pronaći odgovarajući grudnjak za sebe jer su u trgovini imali samo droljsko donje rublje. "Konačno sam upitala prodavačicu, imate li ikako donje rublje koje nije droljsko? Pokazala mi je na sportski odjel. U moje vrijeme kada sam bila djevojčica, bile smo podijeljene u dvije grupe - jedne su bile djevice, a druge kurve, a kada je Madonna došla - sve smo postale kurve." Dodala je kako se zgražava na odjevanje mladih djevojkama po uzoru na današnje pjevačice.

Madonnina glasnogovornica joj je odgovorila: "Zašto Helen Reddy optužuje Madonnu za njenu neuspješnu potragu za odgovarajućim grudnjakom? Poznajem mnogo kurvi koje radije nose sportske grudnjake nego vruće rublje. Helen, ne sudi prema izgledu."


Carlos o Madonninom treningu

Carlos Leon, Madonnin nekadašnji bivši dečko i otac trinaestogodišnje Lourdes je otrkio da Madonni često daje savjete za fitnes treninge.

Četvrdesetrogodišnji osobni trener je u intervjuu za britanski magazin Grazia izjavio: "Stalno me pita za savjete. Fitnes je jedna od naših zajedničkih tema. Pita me koji su najnoviji tipovi treninga. Trenutno, to je CrossFit, program za snagu i kondiciju, kojeg ja osobno pratim. Ona izgleda fantastično i nema sumnje u to. Jako dobro je za našu kćerku da postoji ovakav stav u njenoj obitelji."



Post je objavljen 01.07.2010. u 22:41 sati.