Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

OTVORENJE VJEŽBALIŠTA ZA PLAMENE UDARE

DUBROVNIK

Dana 29. lipnja 2010.g. (utorak) u 17.00 sati 5 instruktora za plameni udar sa međunarodnim certifikatom te 7 instruktora Javne vatrogasne postrojbe „Dubrovački vatrogasci“ vježbom je otvorilo vježbalište za plameni udar na prostoru DVD-a Majkovi u Majkovima.

Image and video hosting by TinyPic

Inicijativa za pokretanje rada poligona za obuku vatrogasaca za najzahtjevnije intervencije pokrenuta je od strane Vatrogasne zajednice grada Dubrovnika, a u suradnji sa Vatrogasnom zajednicom Dubrovačkog primorja, a cilj cijelog projekta je oformiti obučiti sve vatrogasce sa područja županije, pa i šire za najzahtijevnije intervencije u spašavanju ljudi i imovine

Otvaranju vježbališta kojeg je blagoslovio velečasni don Ivo Šimić, nazočili su predsjednik udruge profesionalnih vatrogasaca Goran Franković, tajnik županije dubrovačko neretvanske gosp. Blaž Pezo, zamjenik gradonačelnika Grada Dubrovnik i predsjednik vatrogasne zajednice grada Dubrovnika gosp. Niko Šalja, Predsjednica gradskog vijeća gđa Olga Murati, Načelnik općine Dubrovačko primorje gosp. Nikola Knežić, zapovjednici vatrogasnih zajednica županije Splitsko dalmatinske i dubrovačko neretvanske Dražen Glavina i Stjepan Simović, Zapovjednici vatrogasnih postrojbi s područja Županije kao i ostali uvaženi gosti.
dubrovački vatrogasci



Post je objavljen 30.06.2010. u 22:53 sati.