Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

TAJNI PERGAMENTslika: digital art

Prolazi vrijeme, trajemo mi, prolazi i naše vrijeme, kao zvijezda što zasja na nebu i više je nema.

U suzi palog anđela nema gnjeva, tamo je tuga, duboka i vječna, prošlo je vrijeme, iz zraka oduzimam one molekule što će mi napuniti dušu suzom palog anđela.

U tom novom okruženju pokušavam pronaći neki dio sebe, ima li me? ...naravno, nema me u slijepim očima ove sudbine, već sam negdje daleko, izvan sfera trajanja običnosti, još ponekad zalutam stazama duhova samotnih šuma i hodnicima predsmrti/sna, jer san je savez između živih i mrtvih, zemlja u kojoj postojimo drugačiji, nego što smo sami sebi.

Na dnu duše vidim savijen pergament, što li piše u njemu, moja sudbina, sljedeći dani, sati? minute?

Tajna, zatvorena u sebe, presavijena u pergament na dnu duše, skrivena očima sudbine, najvažnije je da je duša prepoznala tvoj lik sa kojim ću odmotati taj skriveni pergament sudbine.

napisano 08.02.2008. u 7:00h na portalu Iskrica weblog, a iz 1. zbirke "Sjena duše"
http://iskrica.tportal.hr/weblogs/post.php?web=1461&log=223842

i 28.6.2010. i 21.9.2011. objavljeno na portalu Magicus
http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=46312

http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=68647


http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN 978-953-7673-60-4 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.jučer je iznenada preminuo naš dragi prijatelj, naš vjenčani Kum, Krešimir Burić - ostavio je neizbrisiv trag tuge, ali i neizbrisiv trag divnog prijateljstva i velike dobrote njegove nježne i poštene Duše.

dragi naš Kume, počivao u miru Božjem, zauvijek ćeš ostati u našim srcima, sa tugom te ispraćamo u Vječnost i, znam, srest ćemo se opet u nekom od budućih života; tvoji prijatelji i kumovi, Davor i Jadranka


Post je objavljen 24.07.2016. u 12:03 sati.