Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/megakit

Marketing

Bez tebe

Grupa Nola ovog vikenda priprema pravu glazbenu poslasticu za ljubitelje pozitivnih vibracija – veliki pulski koncert i promociju albuma Iznad oblaka.

Uz odjeke tek osvojenog Porina za pjesmu godine sa skladbom Iznad oblaka i s titulom najnominiranijeg hrvatskog albuma (naime, album je konkurirao u šest kategorija) grupa Nola i u rodnoj će Puli održati koncert na terasi kluba Uljanik.

Grupa Nola snimila je novi videospot za četvrti singl s albuma Iznad oblaka, pjesmu Bez tebe. Videospot naglašava neobične ljude i njihove vrijednosti, susjede, prijatelje, poznanike i sugrađane. Autor glazbe i teksta, ujedno i scenarist ovog videospota Marijan Jelenić opisuje poruku spota: „Bez tebe nije samo ljubavna fraza, već životna činjenica, jer kao što ne postoji glas jedne ruke tako ni pojedinac ne može sam opstati. Tom tezom vodi se i videospot za ovu pjesmu“.

U snimanju spota sudjelovalo je stotinjak ljudi. Osim članova banda Nola, tu su i članovi raznih udruga, kreativci i umjetnici koji svojim radom uljepšavaju svijet u kojem žive: bendovi, plesači, svirači, zbor, mažoretkinje, sportaši, čarobnjaci, performeri, glumci, fotografi i drugi.

Snimatelj i redatelj spota, Zoran Mikletić iskoristio je prostor bivše vojarne Karlo Rojc kao scenu za snimanje spota pa tako Rojc u spotu postaje mjesto dobrih vibracija, zajedništva i sreće. Pojedini dijelovi spota snimani su u Manjadvoricima, nedaleko od Pule.

Televizijska promocija spota bit će 26. lipnja u emisiji Ritam tjedna na drugom programu Hrvatske televizije, a posjetitelji koncerta u Uljaniku imat će ga prilike vidjeti prije početka svirke koja je najvljena za 23 sata.

O grupi Nola saznajte više na stranicama http://www.nola.com.hr/

Martina Rojnić







Post je objavljen 24.06.2010. u 09:02 sati.