Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ulica-straha

Marketing

Nova učenica :S

Nova učenica :S

'' Jenny!!-zakasnit ćeš u školu,prvi ti je dan...'' -Uzvikne mama. Jenny zakoluta očima i odmahne glavom : ''Nije važno,savakako se ponovno selimo,zar ne?

Ne dobivši odgovor, uzela je svoju staru, istrošenu i iskrpanu torbu te krene u novu Queens Breage srednju školu...
Jenny nije bila poput ostalih djevojaka koje su voljele shooping i šminkanje...Zapravo je voljela nekada davno, ali jedan događaj u prošlosti je naveo Jenny da razmišlja da ovaj svijet vidi nešto drugačije, iako to nije željela...

Već je predvidjela kakav će joj biti prvi dan u novoj školi,nakon što ju je veliki mlaz kiše poprskao kočenjem školskog autobusa. Jenny je sa čuđenjem promatrala ostale učenike-također polaznike Queens Breage srednje škole. Ponašali su se kao hrpa idiota na raspustu iz ludnice...zapravo hrpa osnovnjaka. Jenny se nije osjećala prihvaćnom u tom društvu,niti je tako izgledala. Baš kao i u svakoj školi učenici su bili podjeljeni na temelju poularnosti u grupice. Uvijek među prvima se ističu plastične barbike koje misle da su iznad svih. Zatim slijede njihovi dečki ili oni koji bi to tek trebali postati. Uglavnom su to bili nogometaši. Nakon njih sljede skupina relativno normalnih djevojaka i dečkiju-premda se ni u toj skupini Jenny nije mogla zamisliti. Došla je na kraj autobusa. Odmah je primjetila jednog zagonetnog dečka koji joj se nasmiješio i ponudio joj mjesto do sebe. Jenny je sa premišljnjem ipak prihvatila ponudu i sjela do čudnog dečka tamne duge kose,prodornih plavih očiju i bijelih zubiju koji su se isticali na tamnoputoj koži.


''TIŠINA!'' -Uzviknuo je prof. Cameron (inače profesor naprednih društvenih znanosti) pokušavajući utišati učenike nastojeće im predstaviti novu učenicu.
''Ovo je Jenny Scott-nova učenica naše škole.'' Možeš sjesti u slobodnu klupu do prozora pored Alice.''
Jenny je na tren ostala bez daha i ukipljena na mjestu. Pokušavajući se pribrati sjela je na mjesto i stala buljiti u Alice. Ova joj se ljubazno predstavi. Kako bi prekinula neugodnu tišinu Alice upita razlog dolaska u Queens Breage. Jenny je i dalje zapanjeno gledala u nju te odbrusi: ''Zar je to važno? Ne zapitkuj previše.'' Alice ju uvrijeđeno pogleda te se skoncentrira na nastavu.
Jenny je cijeli sat bila napeta i uznemirena dok su joj se u glavi počela vrtjeti sjećanja................................................................. Vrlo dobro se prisjećala te večeri.
Pripremajući se za uobičajeni izlasak sa svojom najboljom prijateljicom i njezinim dečkom Imala je čudan predosjećaj kao da je znala da će se nešto dogoditi... U glavi joj se prevrte slike sjajnog srebrenog Bmw-a kao pada u provaliju...Začula je zapomaganje njezine prijateljice koja je sva krvava i izgorena izlazila iz zapaljenog auta.... NASTAVAK sljedi.... by: Pepa & Irena


Post je objavljen 23.06.2010. u 22:43 sati.